ROG Zephyrus G15

IGRAJ BILO ŠTA

Pogonjen najnovijim do Ryzen™ 9 6900HS procesorom i sa do NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Laptop grafikom uz MUX Switch

QHD 240Hz/3ms panel sa Pantone® validacijom, podrškom za Dolby Vision, 100% DCI-P3 pokrivenošću i super uskim okvirima

Šest zvučnika sa podrškom za Dolby Atmos® i tehnologijom dvosmernog AI poništavanja buke

Sa odličnim trajanjem baterije, USB Type-C punjenjem i podrškom za Wi-Fi 6E, uživajte u slobodi da svoju mašinu ponesete bilo gde

ROG Intelligent Cooling: termalno jedinjenje od tečnog metala na CPU-u i 0dB ambijentalno hlađenje

Nvidia GeForce RTX
Xbox Game Pass

DIZAJN

ELEGANTAN I AERODINAMIČAN

Pokažite svoj prepoznatljiv stil u Moonlight White ili Eclipse Grey bojama. Ojačani metalni poklopac je precizno isečen sa matričnim dizajnom koji dodaje suptilan svetlucavi efekat prizmatičnog filma ispod. Ostanite svestrani uz promišljene pogodnosti kao što su ErgoLift šarka od 180° za fleksibilnije gledanje i široki tačped za laku navigaciju.

Izbor između
2
boje
ErgoLift
180°
šarka
Tačped
20% veći
od prethodne generacije
 
1.9 KG
mala težina
Video showcasing the design of ROG Zephyrus G15
10% lakši
5% manji
od modela Zephyrus G15 iz 2020. godine
od modela Zephyrus G15 iz 2020. godine
design
Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Prizmatični sjaj

Asimetrični matrični dizajn na poklopcu napravljen je preciznim CNC procesom koji stvara 8279 savršeno raspoređenih perforacija na neverovatno kompaktnoj površini. Prizmatični film blista odozdo, dodajući suptilan, ali upečatljiv svetlucavi efekat kada svetlost pada na njega pod pravim uglom.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

ErgoLift pogodnost

Otvorite više uglova gledanja nego ikada sa pogodnim ErgoLift šarkama od 180°. Tipični laptop računari imaju ograničen opseg pokreta što može biti nezgodno za deljenje ili udobno pozicioniranje. Zephyrus G15 vam omogućava da okrenete ekran do kraja da biste delili sadržaje sa grupom ili da biste dobili bolji ugao za sopstveno gledanje, bilo da gledate strimove u krevetu ili ga zapravo koristite u krilu.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Otporno kućište

Izdržljiv magnezijumsko-aluminijumski poklopac i donji deo štite vaš uređaj od udaraca i mehaničkih oštećenja. Čvrsta i mašinski obrađena do ultratankih dimenzija, ova legura održava kućište laganim i prenosivim. Nosite ga svuda bez brige i ostanite moderni sa premazom otpornim na habanje koji održava površine uglađenim svaki dan.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Ojačana snaga

Ojačanja u obliku saća ispod naslona za dlanove dodaju krutost sa minimalnim materijalom kako bi kućište bilo lagano i čvrsto. Dizajn je otporan na savijanje pod pritiskom, za čvršći osećaj dok unosite komande ili prenosite laptop rukom.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

“Nevidljivi” dizajn

Održavajte nizak profil sa novom Stealth tastaturom koja održava buku ispod 30 dB. Brzo kucajte beleške tokom sastanaka bez ometanja toka razgovora. Diskretno prelazite kroz razgovore i prozore. Igrajte igre anonimno u kafiću ili pabu. Sa tihom tastaturom, možete se više fokusirati na ono što radite, a manje na okruženje.

Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15
Image showcasing the design of ROG Zephyrus G15

Unapređeni tačped

Poboljšajte svakodnevnu udobnost i upotrebljivost sa širokim tačpedom koji je 20% veći od prethodnih generacija. Više prostora znači udobnije pokrete ruku dok pretražujete Internet i vršite navigaciju po aplikacijama, a nova staklena površina čini unos super prijatnim. Kontroler tačpeda je takođe 40% brži, što omogućava brže otkrivanje, veću preciznost i manje kašnjenje za besprekorno korisničko iskustvo.

PERFORMANSE

IGRAJTE SE I KREIRAJTE JOŠ VIŠE

Protrčite kroz igre, kreiranje sadržaja i još mnogo toga sa do AMD Ryzen™ 9 6900HS CPU-om i GeForce RTX™ 3080 laptop GPU-om. Provedite manje vremena čekajući i više igrajući igre sa do 4800MHz DDR5 RAM-a. Dva M.2 slota se povezuju direktno sa CPU-om za maksimalne performanse, a u njima se nalazi do 1TB skladišnog prostora za vašu rastuću biblioteku igara i kreativni portfolio.

 
Windows 11 Pro
operativni sistem
Do AMD
Ryzen™ 9 6900HS
procesor
Do NVIDIA® GeForce
RTX™ 3080
Laptop GPU
Podržava do
48GB
DDR5-4800 RAM
Do
1TB
SSD
Maksimalni TGP
120W
uz Dynamic Boost
Zephyrus G15 with game title palying in a gaming room

HIGH-SPEED NVME SSD

Games, applications, and large files load at warp speed on up to 2 NVM Express® (NVMe®) SSDs, each linked directly to the CPU with its own PCIe x4 interface. Up to 1TB of storage leaves loads of room for creative apps and tons of games, with space to spare for your professional portfolio. The second M.2 SSD slot lets you easily add more storage to boost total capacity or run a separate scratch disk to accelerate content creation.

HIGH-SPEED NVME SSD

Naoružan AMD Ryzen™-om

Prebacite se brzo sa igranja na poslovne zadatke u trenu sa mobilnim procesorom AMD Ryzen ™ 9 6900HS. Napravljen korišćenjem najsavremenije 6nm tehnologije, ovaj CPU visokih performansi spreman je da se nosi sa teškim radnim opterećenjima. Manja potrošnja energije CPU-a generiše manje toplote, omogućavajući visok nivo trajnih performansi koji se tipično ne viđa u tako kompaktnom uređaju.

Armed with AMD Ryzen™

Stručno podešena grafika

NVIDIA® GeForce RTX™ 30 laptop GPU-ovi pogone najbrže laptopove na svetu za igrače i kreatore. Napravljeni su sa Ampere — 2. generacijom NVIDIA RTX arhitekture — da bi vam pružili najrealističniju Ray-Tracing grafiku i najsavremenije AI funkcije kao što je NVIDIA DLSS. Pored toga, Max-Q tehnologija oslobađa moć veštačke inteligencije kako bismo kreirali tanke laptopove visokih performansi koji su brži i bolji nego ikad.

Expertly tuned graphics

SVI KANALI DDR5 MEMORIJE

Sa svojim moćnim procesorom i podrškom za do 48 GB dvokanalne DDR5-4800 memorije, ROG Zephyrus G15 lako izlazi na kraj sa intenzivnim multitaskingom. RAM ima propusni opseg i kapacitet za nesmetano rukovanje simultanim strimovanjem, kreiranjem i pregledanjem veba.

AL-CHANNEL DDR5 MEMORY

NVME SSD VELIKE BRZINE

Igre, aplikacije i veliki fajlovi se učitavaju strahovitom brzinom sa do 2 NVM Express® (NVMe®) SSD-a, od kojih je svaki povezan direktno sa CPU-om sa sopstvenim PCIe x4 interfejsom. Do 1TB skladišnog prostora ostavlja mnogo prostora za kreativne aplikacije i gomilu igara, sa rezervnim prostorom za vaš profesionalni portfolio. Drugi M.2 SSD slot vam omogućava da lako dodate više prostora za skladištenje kako biste povećali ukupan kapacitet ili da pokrenete poseban disk da biste ubrzali kreiranje sadržaja.

HIGH-SPEED NVME SSD

Armed with AMD Ryzen™

Go from quick-play to multitasking in a snap with up to an AMD Ryzen™ 9 6900HS mobile processor. Built using cutting-edge 6nm technology, this high performance CPU is ready to tackle heavy duty workloads. The CPU's lower power consumption generates less heat, enabling a high level of sustained performance not typically seen in such a compact device.

Armed with AMD Ryzen™
pause
Image of NVIDIA DLSS

POBOLJŠAJTE PERFORMANSE UZ AI

NVIDIA DLSS ubrzava igre uz beskompromisan kvalitet slike. Povećajte podešavanja i rezoluciju za još bolje vizuelno iskustvo.

Image of NVIDIA ray tracing

SVEOBUHVATNA ISKUSTVA

Ray Tracing je sveti gral grafike. Ova tehnologija simulira kako se svetlost ponaša u stvarnom svetu da bi proizvela najrealističniju i najimerzivniju grafiku za igrače i kreatore – i radi brzo zahvaljujući RT jezgrima druge generacije.

Image of NVIDIA Max-Q Technology

OPTIMIZOVANA SNAGA I PERFORMANSE

NVIDIA Max-Q je skup tehnologija koje pokreće veštačka inteligencija koja optimizuje laptop računare za postizanje visokih performansi u tankim formama.

ROG MUX SWITCH

Moderni laptopovi za igre koriste moćne, namenske grafičke čipove za visoke performanse — ali usmeravaju frejmove kroz integrisanu grafiku CPU-a pre nego što stignu do ekrana za maksimalno trajanje baterije. Međutim, ovo sprečava da vaš GPU pruži svoje apsolutno najbolje performanse, zbog čega donosimo MUX prekidač na sve 2022 ROG laptopove. Za konkurentske igre možete omogućiti direktan GPU režim koji smanjuje kašnjenje i povećava performanse do 9% u nekim naslovima.

Image of ROG MUX switch Technology

INTELIGENTNO HLAĐENJE POBOLJŠAVA VAŠE ISKUSTVO

ROG filozofija inteligentnog hlađenja kombinuje prave funkcije i sistemske postavke kako bi obezbedila najbolje iskustvo za svako kućište i sve komponente, bez obzira šta radite. Za Zephyrus G15, termalna mešavina tečnog metala održava vaš CPU hladnim. Termalni modul koji se samostalno čisti čisti prašinu kako bi poboljšao dugoročnu stabilnost, dok dvostruki Arc Flow ventilatori okreću redizajnirane lopatice kako bi stvorili impresivan protok vazduha uz minimalnu buku. ROG Armoury Crate softver neprimetno se prebacuje između radnih režima kako bi optimizovao performanse i akustiku za zadatak koji je trenutno pred laptopom.

 
Thermal Grizzly
Tečni metal
84-lopatice
Arc Flow
ventilatori
 
Internal Blast
Hlađenje
 
6 toplotnih cevi
CPU/GPU/VRM/VRAM
Image of Zephyrus G15 with cool air in and hot air out

Scenario Profiles give you the right cooling at the right time

Scenario Profiles automatically change operating modes to optimize performance and acoustics for different games and applications. Turbo mode uses the highest clocks and fan speed to sustain maximum power, while Performance mode adjusts the clocks and cooling to lower noise levels for gaming, and Silent mode runs even quieter for lighter work and entertainment. You can customize Scenario Profiles to seamlessly switch modes based on your preferences, or use a keyboard shortcut to change modes manually.

Image of Zephyrus G15 Scenario Profiles

Održavajte svoj CPU hladnim uz tečni metal

Tečno metalno jedinjenje kompanije Thermal Grizzly smanjuje temperaturu CPU-a do 10°C* u poređenju sa standardnom termalnom pastom. Ažurirali smo naš patentirani proces za AMD CPU, dodajući poseban korak za zaštitu komponenti koje se nalaze na površini samog procesora.

Image of Zephyrus G15 Liquid Metal

Nadograđeni Arc Flow™ ventilatori pokreću više vazduha uz manje buke

Naši Arc Flow ventilatori sa 84 lopatice razlikuju se po debljini od osnove do vrha kako bi se maksimizirao protok vazduha, a lopatice su pokrivene posebnim aerodinamičnom talasnom šemom koja minimizira turbulenciju i buku. Sa 0dB tehnologijom, ventilatori se potpuno isključuju kada temperatura CPU-a i GPU-a padne ispod 50°C u tihom radnom režimu za zaista nečujno hlađenje pod malim opterećenjima

Image of Zephyrus G15 Arc Flow Fans

INTERNAL BLAST COOLING

Internal Blast Cooling koristi precizno proračunate izreze u komori ventilatora da usmeri protok vazduha ka unutrašnjim komponentama. U poređenju sa tradicionalnijim dizajnom, ovo omogućava efikasnije hlađenje, smanjujući temperature CPU-a i GPU-a do 6°C. Niže temperature znače veće postojano povećavanje radnih taktova tokom intenzivnih igračkih sesija.

Image of Zephyrus G15 Anti-Dust Tunnel

Ultra tanka peraja od 0,15 mm za pobedu

Toplotna energija se rasipa pomoću četiri hladnjaka na bokovima. Svaki od njih je obložen ultra tankim perajima od 0,15 mm, što omogućava veću gustinu i manji otpor vazduha od tipičnih peraja. Postoje 244 rebra hladnjaka ukupne površine 97.632,9 mm², posebno oblikovanih za kućište da usmeravaju protok vazduha u više smerova i minimiziraju smetnje od ErgoLift dizajna.

Image of Zephyrus G15 ultra thin fins

Do 6 sveobuhvatnih toplotnih cevi vas pokriva

6 toplotnih cevi odvode toplotu ne samo sa CPU-a, GPU-a i VRAM-a, već i iz VRM kola. Smanjenje temperature ovih komponenti pomaže u poboljšanju dugoročne stabilnosti i pouzdanosti.

Image of Zephyrus G15 heatpipes

Scenario Profili vam daju pravo hlađenje u pravo vreme

Scenario Profili automatski menjaju režime rada da bi optimizovali performanse i akustiku za različite igre i aplikacije. Turbo režim koristi najveće taktove i brzinu ventilatora da bi održao maksimalnu snagu, dok Performance režim prilagođava taktove i hlađenje na niže nivoe buke za igranje igara, a Silent režim radi još tiše za lakši rad i zabavu. Možete da prilagodite Scenario Profile da neprimetno menjate režime na osnovu vaših preferencija ili da koristite prečicu na tastaturi da biste ručno promenili režime.

Image of Zephyrus G15 Scenario Profiles

Keep your CPU cool with Liquid Metal

Liquid metal compound from Thermal Grizzly reduces CPU temperatures by up to 10°C* compared to standard thermal paste. We’ve updated our patented process for AMD CPUs, adding a special step to protect surface-mounted components on the processor package.

Image of Zephyrus G15 Liquid Metal
pause

EKRAN

BOGATI DETALJI PRI BRZOM IGRANJU

Igrajte, stvarajte i radite više na našem najnovijem displeju visoke rezolucije i sa visokim nivoom osvežavanja. Panel do QHD 240Hz pruža najbolje iz oba sveta, postižući zadovoljavajuću ravnotežu između brze akcije i bogatih, detaljnih vizuelnih prikaza. Brzo vreme odziva od 3 ms grey-to-grey minimizira zamućenje pokreta za precizno praćenje cilja. Adaptive-Sync održava igru izuzetno glatkom, eliminišući vizuelno kidanje i minimizirajući seckanje za dublju imerziju. Podrška za Dolby Vision osigurava da ekran ima zapanjujući kontrast i spreman je za najnovije HDR igre i sadržaje.

Brzo
240Hz
Vreme osvežavanja
Oštra
QHD
Rezolucija
Živahni
100%
DCI-P3 opseg boja
Glatka
Adaptive-Sync
Tehnologija
Pantone logo
Dolby vision logo
Clip of Zephyrus G15 with game title palying in a gaming room

Adaptive-Sync

Ništa ne narušava doživljaj igranja kao seckanje i cepanje grafičkih elemenata. GPU-ovi renderuju frejmove promenljivom brzinom, ali ekrani se obično osvežavaju konstantno, tako da se često ne sinhronizuju. Ovo uzrokuje vidljivo cepkanje i artefakte koji vas izvlače iz akcije. Uz Adaptive-Sinc, brzina osvežavanja ekrana* se sinhronizuje sa brzinom kadriranja GPU-a kako bi se eliminisalo vizuelno kidanje, minimiziralo seckanje i smanjilo kašnjenje u unosu. Pripremite se da iskusite igru koja izgleda i deluje prirodnije.

Visoka rezolucija

Virtuelni svetovi su impresivniji sa QHD ekranima. Preko 3,5 miliona piksela omogućavaju dubok realizam, glatka prelivanja boja i zaobljenije krivine. Zabavna iskustva su privlačnija sa realističnim bojama i detaljima, od igara do video zapisa.

Comparison image of HD and QHD display

Širok raspon boja

Dok je sRGB opseg boja standard za većinu digitalnih vizuelnih prikaza, on predstavlja samo oko 75% DCI-P3 spektra koji se koristi za profesionalno snimanje filmova. Ekrani sa potpunom pokrivenošću DCI-P3 nude širok spektar boja i bogate boje, i omogućavaju vam da vidite filmove i druge medije tačno onako kako je trebalo da se dožive.

Image of DCI-P3 technology

Pantone validiran

Potpuno se pouzdajte u boje sa PANTONE® validiranim ekranima. Svaki panel IPS nivoa je fabrički kalibrisan da garantuje da svaka boja koju vidite ispunjava rigorozne i globalno priznate zahteve Pantone® validacije boja. Vrhunska preciznost boja omogućava umetnicima, dizajnerima i kreatorima sadržaja da rade ozbiljan, profesionalni posao i uživaju u bogatijim vizuelnim prikazima igara na istoj mašini.

Image of Pantone Validated technology

Adaptive-Sync

Ništa ne narušava doživljaj igranja kao seckanje i cepanje grafičkih elemenata. GPU-ovi renderuju frejmove promenljivom brzinom, ali ekrani se obično osvežavaju konstantno, tako da se često ne sinhronizuju. Ovo uzrokuje vidljivo cepkanje i artefakte koji vas izvlače iz akcije. Uz Adaptive-Sinc, brzina osvežavanja ekrana* se sinhronizuje sa brzinom kadriranja GPU-a kako bi se eliminisalo vizuelno kidanje, minimiziralo seckanje i smanjilo kašnjenje u unosu. Pripremite se da iskusite igru koja izgleda i deluje prirodnije.

High resolution

Virtual worlds are more immersive with QHD displays. Over 3.5 million pixels enable deep realism, smooth color gradients, and rounder curves. Entertainment experiences are more engaging with lifelike colors and detail, from gaming to videos.

Comparison image of HD and QHD display
pause

ZVUČNICI

IMERZIVAN SURROUND ZVUK

Šest zvučnika koje pokreće Dolby Atmos tehnologija stavljaju vas u centar akcije. Dvostruki visokotonci su okrenuti napred kako bi isporučili zvuk direktno prema vama za glasniji doživljaj, dok par vufera koji poništavaju silu ispod oslonca za dlan balansiraju akustiku i minimiziraju neželjenu rezonanciju. Pojačajte zvuk na zabavama i događajima i uživajte u glasnijem i dinamičnijem zvuku.

 
6
zvučnika
 
Dual
Vuferi sa poništavanjem sile
Dolby Atmos
Hi-Res Audio
Image of Zephyrus G15 lid

SMART HEADSET AMP

Podesite glasniji i imerzivniji zvuk pomoću ugrađenog pojačala za slušalice. Ovo pametno audio pojačalo automatski detektuje impedansu povezanih slušalica i prilagođava podešavanja za dobijanje vrhunskog zvuka. Njegov visok odnos signal-šum poboljšava jasnoću tako da igrači mogu bolje da razlikuju pokrete neprijatelja od ambijentalnih zvukova i zvukova iz okoline. Uz zvuk do 1,5x jasniji, čak i meke korake je lakše pratiti izdaleka.

Image of smart headset amp technology

Vuferi sa poništavanjem sile

Vuferi proizvode niske frekvencije koje definišu bas i pomažu u stvaranju bogatijeg, dinamičnijeg zvučnog pejzaža za vaš zvuk. Zvuci na tako niskim frekvencijama obično proizvode jače, uočljivije vibracije. Da bi se minimizirala rezonanca u manjoj šasiji, Zephirus G15 koristi vufere u parovima koji su blago pomereni kako bi poništili međusobne vibracije.

Image of force-cancelling woofers

Bogat prostorni zvuk

Bez obzira da li koristite slušalice ili zvučnike, Dolby Atmos tehnologija poboljšava prostorno uranjanje nijansiranijim i slojevitijim virtuelnim surround zvučnim efektima koji se mogu dodatno optimizovati pomoću posebnih, unapred podešenih režima za filmove i igre.

Image of Zephyrus G15 speaker positions

SMART HEADSET AMP

Podesite glasniji i imerzivniji zvuk pomoću ugrađenog pojačala za slušalice. Ovo pametno audio pojačalo automatski detektuje impedansu povezanih slušalica i prilagođava podešavanja za dobijanje vrhunskog zvuka. Njegov visok odnos signal-šum poboljšava jasnoću tako da igrači mogu bolje da razlikuju pokrete neprijatelja od ambijentalnih zvukova i zvukova iz okoline. Uz zvuk do 1,5x jasniji, čak i meke korake je lakše pratiti izdaleka.

Image of smart headset amp technology

Vuferi sa poništavanjem sile

Vuferi proizvode niske frekvencije koje definišu bas i pomažu u stvaranju bogatijeg, dinamičnijeg zvučnog pejzaža za vaš zvuk. Zvuci na tako niskim frekvencijama obično proizvode jače, uočljivije vibracije. Da bi se minimizirala rezonanca u manjoj šasiji, Zephirus G15 koristi vufere u parovima koji su blago pomereni kako bi poništili međusobne vibracije.

Image of force-cancelling woofers
pause

MIKROFON

JASNA GLASOVNA KOMUNIKACIJA

Ažurirani audio ulazi čine sve vaše strimove i glasovna ćaskanja jasnima. Dvosmerno AI poništavanje buke razdvaja ulazni i izlazni zvuk, filtrirajući neželjenu buku kako bi glasovna komunikacija bila jasnija. 3D mikrofoni snimaju širok zvučni pejzaž koji se može optimizovati za specifične scenarije kao što je snimanje muzike uživo ili održavanje konferencijskih poziva.

 
3D
mikrofoni
 
3
ulazna režima
Dvostrano
AI poništavanje buke
 

Cardioid Mode

Kardioidni režim

Stereo Mode

Stereo režim

Omnidirectional Mode

Omnidirekcioni režim

Cardioid Mode
Stereo Mode
Omnidirectional Mode

Podešeni režimi mikrofona

Tri režima za integrisane mikrofone daju vam veću kontrolu nad vašim ulazom. Kardioidni režim snima zvuk direktno ispred laptopa, dok minimizira ulaz sa zadnje strane, što ga čini idealnim za strimovanje i igranje igara. Stereo režim koristi desni i levi kanal za snimanje šireg zvučnog pejzaža za muziku uživo ili druga impresivna iskustva. Omnidirekcioni režim podjednako hvata zvuk iz svih pravaca za jasnije grupne konferencijske pozive.

Image of 3D mic array

AI poništavanje buke

Napredno dvosmerno AI poništavanje buke radi sa bilo kojim ulaznim uređajem, kao i sa izlaznim vezama, omogućavajući vam da uklonite šum sa ulaza mikrofona i iz dolaznih fidova. Takođe radi na CPU-u, što oslobađa GPU da postigne veći FPS. Podešavanja za poništavanje buke mogu se čak prilagoditi po programu, filtrirajući određene aplikacije kao što je glasovno ćaskanje bez uticaja na zvuk igre koji želite da ostane netaknut.

Image of AI-noise cancelation

Podešeni režimi mikrofona

Tri režima za integrisane mikrofone daju vam veću kontrolu nad vašim ulazom. Kardioidni režim snima zvuk direktno ispred laptopa, dok minimizira ulaz sa zadnje strane, što ga čini idealnim za strimovanje i igranje igara. Stereo režim koristi desni i levi kanal za snimanje šireg zvučnog pejzaža za muziku uživo ili druga impresivna iskustva. Omnidirekcioni režim podjednako hvata zvuk iz svih pravaca za jasnije grupne konferencijske pozive.

Image of 3D mic array

AI poništavanje buke

Napredno dvosmerno AI poništavanje buke radi sa bilo kojim ulaznim uređajem, kao i sa izlaznim vezama, omogućavajući vam da uklonite šum sa ulaza mikrofona i iz dolaznih fidova. Takođe radi na CPU-u, što oslobađa GPU da postigne veći FPS. Podešavanja za poništavanje buke mogu se čak prilagoditi po programu, filtrirajući određene aplikacije kao što je glasovno ćaskanje bez uticaja na zvuk igre koji želite da ostane netaknut.

Image of AI-noise cancelation
pause

PRENOSIVOST

UVEK SPREMNI ZA AKCIJU

Kombinujte snagu i prenosivost za slobodniji rad bilo gde. Integrisana web kamera vam omogućava da se neprimetno pridružite video pozivima i otključate mašinu pomoću Windows Hello. Baterija velikog kapaciteta od 90 Wh znači manje vremena vezanog za utičnice i više vremena provedenog tamo gde želite. Podrška za punjenje preko USB Type-C porta još više produžava njegov životni vek, omogućavajući vam da se dopunite i preko eksternih baterija da biste ostali produktivni bilo gde. Integrisani superbrzi Wi-Fi 6E omogućava veze sa nižim kašnjenjem svuda, od prepunih sala za predavanja do prepunih kafića.

*Tehnologija brzog punjenja se testira dok je uređaj isključen sa podrazumevanim adapterom koji se isporučuje uz uređaj. Vreme punjenja može da varira +/- 10% zbog tolerancije sistema.

Ekspanzivna
90Wh
baterija
Svestrano
Type-C
punjenje
50% za 30 minuta
Fast Charging*
Tehnologija
Wi-Fi 6E certified
Image of Zephyrus G15 is working scenario

Osmeh za kameru

2022 Zephyrus G15 dodaje IR kameru za video konferencije i omogućava da se mašina brzo i bezbedno otključa uz Windows Hello podršku. Kombinacija 2DNR i 3DNR tehnologije obrade slike čini da na kameri izgledate jasnije, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Image of laptop camera

Iskoristite prenosivo napajanje

USB Power Delivery podržava sekundarno punjenje iz prenosivih izvora napajanja / eksternih baterija, tako da ne morate da se borite za utičnicu kada se baterija isprazni. Kada dođe vreme da se priključite i potpuno napunite, podrška za brzo punjenje menja smer, koristeći do 3A za brzu dopunu pametnih telefona i drugih uređaja. Ako ne opterećujete CPU ili diskretni GPU intenzivnim zadacima, možete koristiti manji adapter do 100 W koji je lakši da ga ponesete na put.

* USB eksterna baterija i Type-C adapter se prodaju zasebno.
* 100W Type-C adapter dostupan je kao dodatna oprema u određenim regionima.

Image of laptop being charged by a power bank

Povežite se sa ogromnom brzinom

Ultrabrzi Wi-Fi 6E (802.11ax) vam omogućava da se igrate pouzdano pri LAN brzinama gde god su dostupne kompatibilne veze. Mrežna povezanost je brža i efikasnija, što je posebno korisno u prepunim prostorima gde je promet veliki. Wi-Fi 6E se takođe može pohvaliti ažuriranim Target Wake Time mehanizmom koji produžava vek trajanja baterije i novim WPA3 bezbednosnim standardom koji poboljšava bežičnu zaštitu.
Uparite Zephyrus G15 sa ROG Wi-Fi 6E ruterom da biste iskusili puni mrežni potencijal Wi-Fi 6E.

*Osim ako nije drugačije navedeno, navedene brzine Wi-Fi mreže su zasnovane na teoretskim performansama. Stvarni učinak može da varira u realnim situacijama.

Image of Wi-Fi 6E

Osmeh za kameru

2022 Zephyrus G15 dodaje IR kameru za video konferencije i omogućava da se mašina brzo i bezbedno otključa uz Windows Hello podršku. Kombinacija 2DNR i 3DNR tehnologije obrade slike čini da na kameri izgledate jasnije, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Image of laptop camera

Iskoristite prenosivo napajanje

USB Power Delivery podržava sekundarno punjenje iz prenosivih izvora napajanja / eksternih baterija, tako da ne morate da se borite za utičnicu kada se baterija isprazni. Kada dođe vreme da se priključite i potpuno napunite, podrška za brzo punjenje menja smer, koristeći do 3A za brzu dopunu pametnih telefona i drugih uređaja. Ako ne opterećujete CPU ili diskretni GPU intenzivnim zadacima, možete koristiti manji adapter do 100 W koji je lakši da ga ponesete na put.

* USB eksterna baterija i Type-C adapter se prodaju zasebno.
* 100W Type-C adapter dostupan je kao dodatna oprema u određenim regionima.

Image of laptop being charged by a power bank
pause

TASTATURA

GENIJE ZA IGRE

Igrači će se osećati kao kod kuće sa rasporedom tastature inspirisanim desktop tastaturama, koji ima odvojene funkcionalne blokove za intuitivnu identifikaciju, plus namenske prečice koje služe za podešavanje jačine zvuka, utišavanje mikrofona i ROG Armoury Crate softver na dohvat ruke. Brzo izdajte komande do mile volje pomoću N-key rollover tastera koji omogućavaju da se registruje svaki pritisak. Izdržljivi tasteri su napravljeni da izdrže preko 20 miliona pritisaka.

4
prečice na tastaturi
N-KEY
Rollover
1.7mm
Dubina hoda tastera
20 miliona
Pritisaka na tastere
Pozadinsko osvetljenje
tastera
Image of Zephyrus G15 keyboard

Udobni pritisci na tastere

ROG Overstroke tehnologija stvara bolje iskustvo igranja tako što se aktivira na višim pozicijama tokom samog pritiska na taster. Rano aktiviranje znači brži unos bez napora koji može poboljšati vašu preciznost, dok duži hod tastera od 1,7 mm čini kucanje ugodnijim.

Image of keystrokes

Gejming prečice na tastaturi

Četiri namenske gejming prečice se nalaze na izdvojenoj poziciji iznad tastature, dajući vam brz pristup kontrolama jačine zvuka, kontrolama za isključivanje mikrofona i Armoury Crate opcijama. Postavljeni su na gornjoj levoj strani, tako da možete odmah da im pristupite bez pomeranja ili skidanja desne ruke sa miša. Uključite mikrofon da biste kreirali strategiju sa svojim timom ili pojačajte zvuk da biste čuli svaki pokret neprijatelja u vašoj blizini, a da pritom ne izgubite fokus tokom igranja.

Image of hot keay hghlighted

Udobni pritisci na tastere

ROG Overstroke tehnologija stvara bolje iskustvo igranja tako što se aktivira na višim pozicijama tokom samog pritiska na taster. Rano aktiviranje znači brži unos bez napora koji može poboljšati vašu preciznost, dok duži hod tastera od 1,7 mm čini kucanje ugodnijim.

Image of keystrokes

Gejming prečice na tastaturi

Četiri namenske gejming prečice se nalaze na izdvojenoj poziciji iznad tastature, dajući vam brz pristup kontrolama jačine zvuka, kontrolama za isključivanje mikrofona i Armoury Crate opcijama. Postavljeni su na gornjoj levoj strani, tako da možete odmah da im pristupite bez pomeranja ili skidanja desne ruke sa miša. Uključite mikrofon da biste kreirali strategiju sa svojim timom ili pojačajte zvuk da biste čuli svaki pokret neprijatelja u vašoj blizini, a da pritom ne izgubite fokus tokom igranja.

Image of hot keay hghlighted
pause

I/O PORT

FLEKSIBILNO POVEZIVANJE

Širok izbor ulazno/izlaznih portova omogućava vam da unapredite svoje iskustvo u pokretu. Povežite drugi ekran za efikasnije obavljanje više zadataka preko USB-C porta sa DisplayPort-om 1.4. Gledajte 4K UHD filmove na velikom ekranu ili jednostavno povežite projektor sa HDMI 2.0b. Povežite miša, gamepad, tablet za crtanje i druge periferne uređaje da biste se igrali ili bili kreativni bilo gde. Proširite svoje skladište u hodu pomoću brzog micro SD slota. Nema potrebe za dodacima i konvertorima sa ugrađenim priključkom za slušalice od 3,5 mm.

Image of Zephyrus G15 I/O ports from side view
Image of Zephyrus G15 I/O ports from side view
1 USB 3.2 Gen2
Type-A
2 MicroSD (UHS-II)
3 Kensington Lock
4 Power
5 HDMI 2.0b
6 RJ45
7 USB 3.2
Gen2
Type-A
8 USB3.2 Gen 2 Type-C with
DisplayPort™ 1.4 and
Power Delivery 3.0
9 3.5mm Audio Jack

SOFTVER

Armoury Crate

ROG Armoury Crate objedinjuje sistem i kontrolu osvetljenja kako bi vam osnovna podešavanja bila na dohvat ruke u jednom uslužnom programu. Možete lako da definišete i prilagodite Scenario Profile koji se automatski prilagođavaju kada pokrenete svoje omiljene naslove.

Armoury Crate

Android/iOS App

Pick up the free Armoury Crate mobile app for Android or iOS to easily access your settings without interrupting your game! Available now on both Google Play™ and the App Store.

User Interface of mobile App

XBOX Game Pass

Više od 100 PC igara se isporučuje uz ovaj uređaj, preuzimajte i igrajte nove igre poput Microsoft Flight Simulatora - plus nedavne blokbastere poput Minecraft Dungeons i Gears Tactics, kao i nezavisne igre koje su hvaljene od strane kritike. Primenjuju se određeni uslovi.
*Potrebna aktivacija. Potrebna je kreditna kartica. Osim ako ne otkažete pretplatu, biće vam naplaćena trenutna stopa pretplate kada se probni period završi. Katalog igara varira tokom vremena (kbok.com/gamepass). Za korisnike Xbox Game Pass Ultimate primenjuje se odnos konverzije. Ograničenje: 1 po osobi/računu.

User Interface of XBOX Game Pass

GameVisual

ROG GameVisual softver nudi šest stručno podešenih grafičkih režima dizajniranih da optimizuju vaše vizuelno iskustvo za određene žanrove igara. Režim za pucačine u prvom licu (FPS), na primer, poboljšava vidljivost u mračnim okruženjima, omogućavajući vam da ulovite sve neprijatelje koji vrebaju u senci. Koristite GameVisual da biste dobili najbolje iskustvo za svaku igru u vašoj biblioteci.

User Interface of Gamevisual

Scenario Profili

Automatsko prebacivanje između Silent, Performance i Turbo režima je samo početak za Scenario Profile. Takođe možete definisati podešavanja specifična za aplikaciju za druga vitalna podešavanja sistema, kao što su konfiguracija osvetljenja, da li su Windows taster ili tačped omogućeni i koji profil GameFirst VI i Sonic Studio III da koristite. Armoury Crate vrši prilagođavanja u trenu kako bi najbolje odgovarala zadatku, a svaki profil možete da konfigurišete tačno onako kako želite.

User Interface of scenario profile

Android/iOS aplikacija

Preuzmite besplatnu Armoury Crate mobilnu aplikaciju za Android ili iOS da biste lako pristupili podešavanjima bez prekidanja igranja! Dostupno sada i na Google Play™ i App Store-u.

User Interface of mobile App

XBOX Game Pass

100+ PC games included with this device, download and play new games like Microsoft Flight Simulator- plus recent blockbusters like Minecraft Dungeons and Gears Tactics as well as critically-acclaimed indie games. Terms apply.

*Activation required. Credit card required. Unless you cancel, you will be charged the current subscription rate when your trial ends. Game catalog varies over time (xbox.com/gamepass). A conversion ratio applies for Xbox Game Pass Ultimate users. Limit: 1 per person/account.

User Interface of XBOX Game Pass
pause

* Proizvod na stranici je prikazan sa najsnažnijim komponentama, usled čega se može razlikovati od trenutno dostupnih konfiguracija. Proverite karticu sa Specifikacijama za tačne informacije o trenutno dostupnom proizvodu.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies