* slika se može delimično razlikovati od proizvoda

SNAGA KOJA OSTAJE

Opremljen za ozbiljni gejming i realnu izdržljivost, TUF Gaming F15 je potpuno opremljeni Windows 10 Pro gejming laptop koji će vas odvesti do pobede. Uz najnoviji Intel® Core™ i7 CPU 10. generacije i GeForce® GTX 1660 Ti GPU, igre pune akcije su brze, fluidne i živopisnih boja sa brzim IPS ekranima i do 144Hz. Čak iako se može pohvaliti manjim i prenosivim kućištem od svojih prethodnika, ovaj gejming laptop takođe poseduje veću bateriju od 90 Wh za superiorno trajanje baterije. Efikasno hlađenje sa samočišćenjem kombinuje se sa prepoznatljivom TUF vojnom izdržljivošću kako bi ovaj drumski ratnik koji je testiran u borbi bio moćan saveznik za bilo kog gejmera.

PERFORMANSE

NAORUŽANJE ZA BILO KOJI ZADATAK

Naoružan za borbu, TUF Gaming F15 sadrži do Intel® Core™ i7 CPU 10. generacije sa 6 jezgara i 12 izvršnih niti kako bi se borio sa ozbiljnim gejmingom, strimovanjem i teškim multitaskingom. Uparen sa i do GeForce® GTX 1660 Ti diskretnim GPU-om, može da obezbedi pouzdano visoki broj frejmova u velikom broju igara. Ubrzajte vreme učitavanja svoje masivne kolekcije igara sa i do 1 TB NVMe PCIe® SSD-om i prostorom za drugi SSD.

WINDOWS 10 PRO
10. GEN. INTEL®
Core™ i7
CPU
Nvidia® GeForce®
GTX 1660 Ti
GPU
I DO 32 GB
2933MHz
DDR4 RAM
1TB SSD
NVMe PCIe
2X SSD
SLOTOVI

PRENOSIVOST

ŽIVI DUGO I PUTUJ DALEKO

Uprkos tome što se može pohvaliti kućištem koje je manje i lakše od prethodnika, U F15 je smeštena veća baterija za bolju autonomiju. Njegova ogromna baterija od 90 Wh nudi dovoljno snage da podrži do 12,5 sati video reprodukcije, što znači da imate dovoljno vremena da pregledate strimove i pobrinete se za lake zadatke bez potrebe da jurite najbližu utičnicu. Lakša i dugotrajnija, ova mašina može da radi i putuje slobodno kao i vi.

* Trajanje baterije može da se razlikuje u zavisnosti od konfiguracije sistema.

I DO
90 Wh
BATERIJA
I DO
8,4 SATI
WEB SURFOVANJA
I DO
12,5 SATI
VIDEO REPRODUKCIJE

DIZAJN

NEPRIMETAN I UPEČATLJIV

Dva elegantna izgleda daju gejmerima veću slobodu da pokažu svoj lični stil. Birajte između neprimetnog i elegantnog Fortress sivog kućišta ili upečatljivog Bonfire crnog dizajna koji je naglašen crvenom prugom. Suptilna šara u obliku saća oko baze dodaje čvrstinu i produžava šestougaono ojačanje oko kućišta, dok ga potezi četkicom preko odmorišta za dlanove čine glatkim i čistim.

TEKSTURA U OBLIKU SAĆA

Teksturna površina u obliku saća prekriva dno kućišta strateškim rezovima koji se ponašaju kao odvodi za hlađenje.

BRUŠENI METAL

Kontrastni potezi četkicom po celom kućištu daju laptopu elegantan i futuristički stil.

TUF IZDRŽLJIVOST

Izdržljivost vojnog ranga čini svaki TUF gejming laptop drumskim ratnikom spremnim za sve životne ekstremne situacije.

PREFINJENO I UPEČATLJIVO

Budite tajanstveni sa elegantnom Fortress sivom, ili odvažni u Bonfire crnoj sa crvenim prugama.

IZDRŽLJIVOST

OTPORNOST VOJNOG RANGA

Da bi zaslužili TUF Gaming ime, ovi laptopovi moraju uspešno da prođu rigorozne testove baterije MIL-STD-810H. Test uređaji su izloženi padovima, vibracijama, vlažnosti vazduha i ekstremnim temperaturama kako bi se osigurala pouzdanost. Pouzdan čak i u najtežim uslovima, F15 je više nego sposoban da izdrži slučajne padove i udarce u svakodnevnom životu.

SMANJENA ŠTETA OD PADA

Testovi pada obezbeđuju da svaki TUF Gaming laptop može da odoli oštećenjima od neočekivanih padova, udaraca i neravnina tokom isporuke i svakodnevne upotrebe. Da bi se zadovoljili MIL-STD-810H standardi, uređaji se testiraju da bi preživeli manje padove. Ubacite F15 u ranac, prebacite ga preko ramena, i nosite ga svuda sa sobom sa manje stresa i brige.

* Molimo vas da pogledate test udaraca na radnom stolu, metod 516.8, procedura VI za tačne uslove testiranja.

PUTUJTE LAKO

Svaki put kada nosite uređaj u avione, vozove ili automobile, on doživljava različite nivoe vibracija koji mogu da izmeste ili oštete unutrašnje komponente. Opsežno testiranje vibracija obezbeđuje da svaki deo vašeg TUF Gaming laptopa može da izdrži teškoće putovanja bez pomeranja ili gubljenja funkcionalnosti.

*Molimo vas da pogledate test vibracija, metod 514.8 za tačne uslove testiranja.

HLADAN POD VATROM

Bilo da pešačite po pustinji ili se sunčate na plaži, testiranje na vrelinu osigurava da uvek možete da držite svoj TUF Gaming laptop pri ruci. Sposobni da rade na temperaturama do 49°C nekoliko dana zaredom, ovi uređaji definitivno mogu da podnesu toplotu.

* Molimo vas da pogledate radni test visoke temperature, metod 501.7, procedura VI za tačne uslove testiranja.

OZBILJNO HLADNO

Čak i na ledenim temperatura čak i do -32°C, TUF Gaming laptopovi nastavljaju da rade. Ova neverovatna fleksibilnost znači da mogu da prođu kroz neke od najoštrijih, ledenih predela na planeti i održe svoju efikasnost tokom celog putovanja.

* Molimo vas da pogledate radni test niske temperature, metod 502.7, procedura VI za tačne uslove testiranja.

VLAGA? NEMA BRIGE

Kućište TUF Gaming laptopa je napravljeno da izdrži vlažnost vazduha do 95% tokom dužeg vremenskog perioda, i da iz svega tog izađe sa punom funkcionalnošću. Čak i ako putujete kroz tropske klime sa teškim i vlažnim uslovima, TUF laptopovi mogu da preguraju oluju.

* Molimo vas da pogledate ciklični test velike vlažnosti, metod 507.4, procedura II za tačne uslove testiranja.

SLIKE

PROŠIRITE SVOJE VIDIKE

Sa brzim IPS panelom do 144 Hz, TUF Gaming F15 je savršen za brze igre. Svestrani USB 3.2 Gen 2 Type-C™ port podržava DisplayPort™ 1.4 tehnologiju, što znači da možete povezati sekundarni G-SYNC gejming ekran i iskusiti igre u i do 4K rezoluciji sa stopom osvežavanja od 120 Hz. G-SYNC tehnologija smanjuje kočenje i eliminiše cepanje, omogućavajući glatke vizuelne elemente u celoj kolekciji vaših igara. Za gejming ili gledanje filmova na velikom ekranu, HDMI 2.0b port podržava 4K rezoluciju do 60 Hz.

GLATKA
144 Hz
STOPA OSVEŽAVANJA
PODRŽAVA
VIŠE MONITORA
U NIZU
IPS
NANO-EDGE
EKRAN

TASTATURA

OPTIMIZOVANA ZA GEJMING

Naoružajte se tastaturom kao na desktopu optimizovanom za gejming. Uniformno RGB pozadinsko osvetljenje vam omogućava da izrazite sopstveni jedinstveni stil, dok vam naglašeni WASD tasteri daju vizuelnu prečicu do komandi za kretanje. Overstroke tehnologija se pokreće brže svakim pritiskom na taster za brži odziv i kontrolu bez napora. U svom pravom TUF obliku, svaki taster je dovoljno izdržljiv da podnese preko 20 miliona pritisaka za vrhunsku dugoročnu pouzdanost i preciznost.

RGB
POZADINSKO OSVETLJENJE
20MILIONA
PRITISAKA TASTERA
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
Statično
Disanje
Ciklus boje
Strob

ZVUK

OKRUŽUJUĆI ZVUK U KOJI URANJATE

Dva unapređena zvučnika sa četiri izreza obezbeđuju 1,8x više zvuka sa 2,7x dubljim basom od prethodnih generacija za bogatiji audio doživljaj. DTS:X™ Ultra tehnologija isporučuje veoma veran virtuelni okružujući zvuk za audio kvalitet kao u bioskopu sa stereo slušalicama. Bacite se na neprijatelje sa pojačanim osećajem za prostor koji pruža okružujući zvuk ili uživajte u nijansama slojevitih muzičkih nastupa. Do 8 unapred podešenih režima za muziku, filmove i gejming žanrove dodatno optimizuju vaše iskustvo, dok vam ugrađeni ekvilajzer omogućava da precizno podesite postavke po svojoj volji.

OPTIMIZOVANI
STRATEGIJA / RPG / PUCAČINA
AUDIO REŽIMI
1.8x
GLASNIJI ZVUK
2.7x
DUBLJI BAS

HLAĐENJE

HLADNOĆA KOJA TRAJE

Sveobuhvatno hlađenje obezbeđuje da svaki TUF Gaming laptop može da održi visoke performanse i efikasnost tokom dugog životnog veka. Višestruke toplotne cevi i 3 toplotna odvoda odvlače toplotu od osnovnih komponenti i brzo je rasipaju čak i tokom intenzivnih gejming sesija. Dizajn hlađenja koji se sam čisti obezbeđuje da sistem hlađenja svakog uređaja ostane jak na duže staze, dok operativni režimi balansiraju performanse i nivo buke za određene zadatke.

SAMOČIŠĆENJE
ODRŽAVA PERFORMANSE
DIZAJN
SA DVA VENTILATORA
OPERATIVNI REŽIMI
OPTIMIZUJU HLAĐENJE

MOGUĆNOST NADOGRADNJE

LAKA NADOGRADNJA

Nadogradnja RAM-a i SSD-a je pojednostavljena dizajnom koji vam olakšava pristup memoriji i skladištima. Standardnim šrafcigerom lako možete ukloniti šrafove na dnu kućišta kako biste napravili željene izmene. Specijalni iskačući šraf podiže jedan ugao donje ploče, što olakšava razdvajanje. Brzo nadogradite ili zamenite RAM ili povećajte kapacitet brzog SSD-a dodavanjem drugog PCIe® drajva.

* Dodatni HDD slot nije dostupan na modelima sa 90 Wh baterijama.

POVEZIVANJE

BRZINA SLEDEĆE GENERACIJE SA WI-FI 6

Ultra-brzi Intel® Wi-Fi 6 sa Gig+ (802.11ax) vam omogućava pouzdanu igru na LAN brzinama gde god su dostupne kompatibilne veze. Wi-Fi 6 (Gig+) povećava brzinu i efikasnost mreže u odnosu na prethodne Wi-Fi 5 standarde, pružajući bolju vezu u prepunim prostorima. Takođe smanjuje se i kašnjenje, što znači manje zaostajanja za aktivnostima koje zavise od mreže, kao što je online igranje.

*Wi-Fi brzine su zasnovane na teorijskim performansama. Stvarne performanse mogu da se razlikuju.

I DO
3X
VEĆA BRZINA
I DO
4X
KAPACITET MREŽE
I DO
75%
MANJE KAŠNJENJE

ULAZ/IZLAZ

SVEOBUHVATNO POVEZIVANJE

Mnogi I/O portovi vam omogućavaju da povežete omiljene uređaje i počnete da radite bilo gde. Dva USB 3.2 Type-A porta omogućavaju brz prenos podataka, što sa dodatnim USB 2.0 Type-A portom čini ukupno tri ulaza za željene periferne uređaje. Bluetooth vam takođe omogućava da uparite miševe, slušalice i druge kompatibilne uređaje za čistiji radni prostor bez žica. Koristite USB 3.2 Gen 2 Type-C™ sa DisplayPort™ 1.4 da biste priključili super-brzi G-SYNC™ ekran za neverovatno glatki gejming.

EKSKLUZIVNI SOFTVER

OBJEDINJENO PODEŠAVANJE SISTEMA I PERSONALIZACIJA

Armoury Crate objedinjuje sistemske i svetlosne kontrole kako bi vam osnovne kontrole bile na dohvat ruke u jednom programu. Njegove proširene opcije prilagođavanja vam omogućavaju da personalizujete estetske efekte, fino podesite profile igara, i namestite audio podešavanja tako da odgovaraju vašim prioritetima. Sa Scenario profilima, možete da definišete i prilagodite prioritete koji se automatski prilagođavaju performansama i drugim postavkama kada pokrenete omiljene aplikacije i igre. Preuzmite potpunu kontrolu nad svojim doživljajima i dajte im lični pečat.

XBOX GAME PASS

Neograničen pristup do preko 100 PC igara visokog kvaliteta na Windows 10. Prilikom kupovine vašeg uređaja dobijate jednomesečnu pretplatu na Game Pass. Uz igre koje se stalno dodaju, uvek ćete imati nešto novo za igru.

* Potrebna je aktivna pretplata; nastavlja se do otkazivanja; katalog igara se razlikuje tokom vremena. Potreban je Windows 10 i aplikacija za igranje PC igara; pogledajte detalje na xbox.com/pcgamesplan. Pogledajte xbox.com/game-pass.

© 2020 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA, the NVIDIA logo, and GeForce are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

AMPLIFY YOUR EXPERIENCE

Even the most demanding tasks flow effortlessly with the power of up to a 10th Gen Intel® Core™ i7 CPU at your command. The CPU’s 6 cores and 12 threads cut through everything from hardcore multitasking, to mammoth multimedia projects, to fast-paced multiplayer gaming. Equip yourself with the versatility and strength to jump from quick-play matches to marathon study sessions and beyond without missing a beat.

GAME AT A NEW LEVEL

The latest NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti GPU elevates your gaming experience with reliably high frame rates for a wide range of popular titles. Everything from first person shooters to cinematic role-playing games benefits from the GPU’s dependably smooth all-around performance, giving you the visual clarity needed to keep your attention locked in the game. The upgraded video encoder also means you can stream gameplay live with higher-quality video, giving you better tools to produce great content.

EXPANDABLE STORAGE

Demanding games and apps load faster on the nimble NVM Express® (NVMe®) SSD. With up to 1TB of storage, this responsive PCIe® drive offers plenty of space for massive game files, multimedia projects, and media. Speedier load times across your program library means less time spent waiting and more quality time for work and play. An additional M.2 SSD slot lets you easily upgrade your storage to carry more games and apps everywhere you go.

DDR4-2933

DDR4-2666

UNZIPPING

UNZIPPING

10%FASTER WHILE UNZIPPING FILES

DO MORE MULTITASKING

With up to 32GB of dual-channel DDR4-2933 RAM, the TUF Gaming F15 handles everything from serious multitasking to multimedia rendering with speed. This high-performance memory boosts performance as much as 10% over 2666MHz RAM, giving you a more responsive experience with greater bandwidth to study, stream, and browse the web smoothly and simultaneously.

Self-Cleaning Cooling

Two anti-dust tunnels located at the edges of the fans catch incoming dust and dirt particles and channel them back out of the chassis. These measures improve overall system stability by preventing build-up that can compromise the performance of internal cooling components. Self-cleaning cooling ensures long-term system reliability that truly lives up to the TUF name.

Heatsinks

Three heatsinks keep performance stable and reliable, even during marathon gaming sessions where heat can compromise your FPS. The stronger and more resilient chassis design also enables the addition of more vents, increasing airflow through the laptop.

Scenario Profiles

Scenario Profiles automatically change operating modes to optimize performance and acoustics for different games and applications. Turbo mode uses the highest fan speed and clocks to sustain maximum speed, Performance mode adjusts the clocks and cooling to lower noise levels for gaming, and Silent mode runs even quieter for lighter work and entertainment. You can customize Scenario Profiles to seamlessly switch modes based on your preferences, or use a keyboard shortcut to change modes manually.

Close