* slika se može delimično razlikovati od proizvoda
Fleksibilne performanse mobilnost bez premca
360° šarke
Savijanje sa stilom
20.000 ciklusa
Test šarke
360°
ErgoLift šarka
PRENOSIVOST
Tanak, lagan i lako se može povezati
13,9mm tanak
1,3kg
lak
BATERIJA
Ekstremna autonomija baterije
Up to
16 sati autonomije baterije
 
67Wh
kapacitet baterije
 
60%
brzo-punjenje za 49 minuta
 
USB-C® Easy Charge
podrška
PODRŠKA OLOVKE
Maksimalna preciznost ekrana
1920X1080
FHD rezolucija
100%
sRGB
3.9mm
NanoEdge dizajn3
4069
Podrška nivoa pritiska
PERFORMANSE
Snaga glatka kao svila
 
Windows 10 Pro
 
 
Core™i7
10th Gen Intel ® procesor
I do
1TB
SSD
I do
16GB
RAM
* Intel Project Athena sertifikat je za odabrane modele i konfiguracije. ZenBook Flip 13 (UX363) sa Intel Core i7 CPU-om i opcionim 1-vatnim panelom je Project Athena-sertifikovan.
POVEZIVANJE
Pouzdano povezivanje
USB 3.2 Gen 1HDMI
WIFI
Precizno podešen sa ASUS WiFi Master Premium-om
WiFi6
802.11ax
WiFi Stabilizer
tehnologija
WiFi SmartConnect
podrška
Softver
Uzmite najbolje od svog PC-ja uz MyASUS
Korisničko iskustvo
Ultimativno korisničko iskustvo
  • Numerička tastatura
  • Tastatura od ivice do ivice
  • Funkcijski tasteri
  • IR kamera
ZenBook Flip 13 je dostupan sa inovativnim ASUS NumberPad 2.0, tačpedom sa dvostrukom funkcijom i sa integrisanom numeričkom tastaturom osvetljenom LED-om. Čak i kada se aktivira NumberPad, tačped može da se koristi za kontrolu kursora zahvaljujući njegovom inteligentnom softveru.
ZenBook Flip 13 uvodi novi dizajn tastature od ivice do ivice. Ona ostavlja mesta za čitav niz dodatnih funkcijskih tastera sa desne strane, i tako unapređuje produktivnost.
Uz ZenBook Flip 13 i Windows Hello, vaše lice je vaša šifra! Prednja infracrvena (IR) kamera na ZenBook Flip 13 prepoznaje vaše lice u sekundama, omogućavajući vam da se ulogujete brzo i bezbedno.
Zvuk
Harman Kardon zvuk
  • Od 16. marta 2020. godine na osnovu analize internacionalnog ASUS tržišta u koje poredi ZenBook Flip 13 sa konkurentnim konvertibilnim laptopovima sa ekranima od 13,3 inča i setom I/O portova uključujući USB-C® Thunderbolt™ 3, USB Type-A i HDMI od proizvođača uključujući Acer, Apple, HP, Huawei, Dell, Lenovo, Microsoft i Samsung.
  • Jednostavno USB-C® punjenje osigurava 4,5 vati punjenja kada je povezan na punjače koji nisu Power Delivery, uključujući prenosive punjače ili USB Type-A to USB-C® punjače. Kada koristite Power Delivery punjač, brzina punjenja će odgovarati izlaznoj snazi povezanog punjača, do maksimalnih 65 vati.
  • Navedena širina bočnog okvira je razdaljina između ivice područja neaktivnog ekrana i unutrašnje ivice kućišta. Ukoliko je uključena širina kućišta, širina okvira sa strane je 4,8mm.
  • Osim ako nije drugačije navedeno, brzine čitanja i pisanja podataka se zasnivaju na teoretskim performansama. Stvarne performanse mogu da variraju u realnim situacijama.
  • Osim ako nije drugačije navedeno, navedene WiFi brzine se zasnivaju na teoretskim performansama. Stvarne performanse mogu da variraju u realnim situacijama.