MANJI. BRŽI. LAKŠI.

Naoružan snagom i svestranošću da izlazi na kraj kako sa AAA igrama tako i sa profesionalnim radom, ROG Zephyrus S GX502 redefiniše granice Windows 10 ultra-tankog gejminga. Njegov inovativni dizajn hlađenja oslobađa stvarni potencijal najnovije 9. gen. Intel® Core™ i7 CPU i NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 GPU, omogućavajući im da potpuno iskoriste ultra-responzivni 240Hz/3ms PANTONE® validirani ekran. Njegova prilagodljivost se najbolje vidi u G-SYNC™ i Optimus režimima, pružajući vam slobodu da se prebacujete između izvanredno glatke igre i bolje autonomije baterije u pokretu.

DIZAJN

GLADAK, SNAŽAN, I ULTRA TANAK

Zadivljujuće laka forma je potpuno suprotna ogromnoj snazi. Tanak samo 18,9mm i lakši od 2 kg, Zephyrus S GX502 je 25% tanji i 42% lakši od klasičnih 15“ laptopova. Ali on odbija da pravi kompromise između posla i igre, pružajući dinamične performanse i prefinjenog stila koji je zaista najbolji iz obe sfere. Njegovo glatko, ojačano metalno kućište ga čini otpornim na svakodnevno korišćenje i habanje, dok prefinjena koža meka na dodir na odmorištima za dlanove čini da on izgleda čisto i profesionalno za rad na bilo kom mestu.

SUPER TANKI
OKVIR
KUĆIŠTE OD LEGURE
MAGNEZIJUMA
18,9 MM
DEBLJINE

SNAGA BEZ TEŽINE

Napravljeno od specijalne legure magnezijuma i aluminijuma, kućište je obrađeno da bude neverovatno tanko a da pritom zadrži snagu i izdržljivost potrebne za svakodnevnu upotrebu.

OBLIKOVAN ZA IZDRŽLJIVOST

Ojačanje u obliku saća ispod odmorišta za dlanove dodatno ojačava najprometniji deo. Oblikovana struktura odoleva savijanju i dodaje minimalno materijala i težine.

MANJE OTISAKA PRSTIJU

Brz, tihi rad. Ray tracing u realnom vremenu i VI unapređena grafika. I mobilnost najtanjih i najlakših uređaja na svetu. To je sve što vam treba. I postoji samo u GeForce RTX gejming laptopovima.

SUPTILAN A IPAK UPEČATLJIV

Moderni dizajn ima zadivljujuće detalje. Kontrastne brušene završnice dele poklopac, spajajući se precizno u vidu lastinog repa sa strateškim rezom koji oslobađa vazduh na zadnjoj strani. Nežni rezovi u obliku dijamanta zarubljuju spoljašnje ivice i ulaze još dublje u blizini tačpeda kako bi vam omogućili da otvorite laptop jednim prstom bez muke. ROG logo sija vatreno crvenom bojom, stvarajući snažni vizuelni kontrast u odnosu na mat crni metal.

PERFORMANSE

LAGANI FORMAT. JAKE PERFORMANSE.

Pogonjen najnovijim 9. gen. Intel® Core™ i7 CPU sa revolucionarnom GeForce RTX™ 2070 grafikom, ROG Zephyrus S GX502 stavlja performanse radne stanice u kompaktno pakovanje. ROG Boost klokuje GPU i do 1540MHz na 115W u Turbo režimu, da bi obezbedio zadivljujući realizam, dok CPU nudi brzine i svestranost za ozbiljnu produktivnost i kreiranje sadržaja. I do 32GB DDR4-2666 RAM-a i 1TB RAID 0 SSD skladišta vam omogućava da bez problema koristite opterećujući rad sa više stvari istovremeno i uživate u kraćem vremenu učitavanja za svaku igru i aplikaciju na koju naiđete.

WINDOWS 10
OS
DO
9. GEN
Intel® Core i7 CPU
NVIDIA® GeForce
RTX™ 2070
GPU
I DO
1TB RAID 0
SSD
I DO
32GB
DDR4-2666 Memory

HLAĐENJE

PAMETNO HLAĐENJE UNAPREĐUJE VAŠE ISKUSTVO

ROG pametna filozofija hlađenja kombinuje prave karakteristike i podešavanja sistema kako bi obezbedila najbolje iskustvo za kućište i komponente, bez obzira na to šta vi radite. Kod Zephyrus S GX502, naš inovativni Aktivni aerodinamički sistem (AAS) otvara dodatne ventile kako bi poboljšao protok vazduha za 22%, dok termalni modul koji se sam čisti izbacuje prašinu kako bi povećao vek trajanja. ROG Armoury Crate softver se bez greške prebacuje između radnih režima da bi optimizovao rad i akustiku za zadatak.

VETILATORI PROTIV PRAŠINE
KOJI SE SAMI ČISTE
83 LOPATICE
VENTILATORA
205 REBARA
ČETIRI HLADNJAKA
6 CEVI
CPU/GPU/VRM

AUTONOMIJA BATERIJE

GPU PREKIDAČ DODAJE PRILAGODLJIVOST

Vodite dvostruki život sa našim jedinstvenim GPU prekidačem. Ova ekskluzivna ROG tehnologija vam pruža slobodu da poboljšate iskustvo u gejmingu sa G-SYNC™, koji smanjuje kočenje i eliminiše cepanje, ili da dobijete bolju autonomiju baterije sa Optimusom, koji pametno isključuje GPU da bi uštedeo energiju. Zephyrus S GX502 može da dostigne i do 8 sati autonomije baterije*, tako da možete da ga isključite sa napajanja i sa sobom ponesete posao ili zabavu gde god krenuli.

*Performanse mogu da variraju u zavisnosti od konfiguracije sistema. Autonomija baterije testirana sa NVIDIA® GeForce® RTX 2070 GPU, Intel® Core™ i7-9750H CPU, 240Hz ekranom, i 16GB DDR4 SDRAM-a.

Do
8 SATI
SA MOBILEMARK-om

USB PD

PRIKLJUČITE PRENOSIVU USB TIP-C BATERIJU

USB napajanje podržava sekundarno punjenje preko prenosive baterije, tako da ne morate da se borite za utičnicu kada se baterija isprazni. Podrška brzog punjenja okreće smer, koristeći i do 3A da brzo osveži pametni telefon ili neki drugi uređaj. Ako ne opterećujete CPU ili diskretni GPU zahtevnim zadacima, možete koristiti manji adapter i do 65W što vam smanjuje broj punjača koji morate poneti .

*USB baterija i adapter tipa C se prodaju posebno.
* Adapter 65W tip C je dostupan kao dodatak u paketu u određenim regionima.

65W ADAPTER
+66 MIN
60% NAPUNJEN
ZENPOWER PRO PD
+95 MIN
PRETRAŽIVANJA NETA
ZENPOWER PRO PD
+135 MIN
REPRODUKOVANJA VIDEA

EKRAN

PRAVE BOJE I BRZINA NA EKRANU

Izvanredna preciznost boja i odziv odvajaju ovaj 15,6-inčni ekran od konkurencije. Brze igre rade glatko sa jasnim slikama zahvaljujući neverovatno velikoj brzini osvežavanja od 240Hz i vremenu odziva od 3 ms. Tanki okviri oivičavaju ekran IPS nivoa, šire vaše vidno polje, dok fabrička kalibracija sa ProArt™ TruColor tehnologijom pruža Pantone® validiranu paletu preko celog sRGB prostora za boju za sve vaše profesionalne potrage i portfolio projekte.

GLATKA
240Hz
BRZINA OSVEŽAVANJA
KRATKO
3ms
VREME ODZIVA
81%
ODNOS EKRANA I TELA
100%
SRGB

ZVUK

PODESITE ZA ULAZ U SVET RAZLIČITOSTI

Podignite svoje iskustvo sa slušalicama na viši nivo sa ESS® Sabre HiFi DAC, koji poboljšava Hi-Res zvučnu sertifikaciju. Bogat, jasan zvuk dolazi sa premijum DAC u kombinaciji sa virtuelnim okružujućim zvukom kako bi produbio doživljaj gejminga i zabave. Pametno pojačavanje podiže zvučnike pažljivo ih držeći u okviru termalnih i fizičkih granica kako bi sprečilo oštećenje kada odvrnete zvuk. Uživajte u većoj jačini bez distorzije, plus više basa i opsega za zaista superiorni zvuk.

S SMART AMP
2x
JAČI ZVUK
SMART AMP
3.5x
VIŠE BASA
SMART AMP
3.5x
DINAMIČKI OPSEG
7.1 KANALI
OKRUŽUJUĆI ZVUK
-->

TASTATURA

VAŠA TASTATURA, VAŠ STIL

FPS
MOBA
PARTY
WORK
STATIC

Dizajnirana za precizan unos, tastatura poput onih na desktopu sadrži prostor između funkcijskih tastera za intuitivnu identifikaciju, posvećene vruće tastere kako bi glavne komande bile pri ruci, i detekciju istovremenog pritiska N tastera da precizno očita simultane pritiske. Prilagođavanje RGB po tasteru je odlično za naglašavanje kritičnih tastera za različite igre*, i posebnih tastera važnih za rad koji štede vreme. Aura Sync vam omogućava da koordinišete boje i slike preko kompatibilnih uređaja kako bi vaše okruženje u igri imalo vaš pečat.

*Zahteva Aura Creator, koji je dostupan od juna 2019.

*Osvetljenje može da varira u odnosu na konfiguracije sistema.

RGB
PO TASTERU
DETEKCIJA ISTOVREMENOG PRITISKA
N TASTERA
4
4 BRZA TASTERA

I/0 PORTOVI

POVEŽITE SE ZA IGRU ILI POSAO

ROG Zephyrus S GX502 karakteriše USB 3.2 Gen 2 Type-C™ sa DisplayPort™ 1.4 i Power Delivery, Type-A portom za ultra brze transfere, i dva USB 3.2 Gen 1 porta koji su savršeni za vašeg miša ili gamepad. Igrajte ili se zabavite na velikom ekranu uz HDMI 2.0 izlaz koji podržava 4K UHD i do 60Hz. 802.11ac Gigabit Wi-Fi pruža brzi online pristup za svakodnevne aktivnosti, dok Gigabit Ethernet utičnica nudi najmanje kašnjenja za mečeve sa više igrača i LAN žurke.

4Kensington Lock

3USB 3.2 Gen1 Type A

2USB 3.2 Gen1 Type A

1USB 3.2 Gen2 Type C, DP 1.4, PD (input/output)

5Power

6RJ45

7HDMI 2.0b

8USB 3.2 Gen2 Type A

9Audio jack: Mic-in

103.5mm Audio Jack

EKSKLUZIVNI SOFTVER

OBJEDINJENO PODEŠAVANJE SISTEMA I PERSONALIZACIJA

ROG Armoury Crate objedinjuje sistem i kontrolu osvetljenja da bi vam na dohvat ruke bila osnovna podešavanja u jednom uređaju. Lako možete da definišete i prilagodite Scenario Profiles koji automatski vrše podešavanja kada pokrenete svoje omiljene naslove.

© 2019 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce, GeForce Experience, NVIDIA BatteryBoost, NVIDIA Turing, Optimus, and ShadowPlay are registered trademarks and/or trademarks of NVIDIA Corporation in the United States and other countries. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. © 2018 Square Enix Limited. Developed by Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. All Rights Reserved. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS, and the shield logo are trademarks of Activision Publishing, Inc. ©2019 Electronic Arts Inc., EA, the EA logo, the DICE logo, Battlefield, Battlefield V, and the Battlefield V logo are trademarks of Electronic Arts Inc. NO WEAPON, VEHICLE OR GEAR MANUFACTURER IS AFFILIATED WITH OR HAS SPONSORED OR ENDORSED THIS GAME. Images from in-game engine. © 2019 Koch Media GmbH and published by Deep Silver. Developed by 4A Games. 4A Games Limited and their respective logo are trademarks of 4A Games Limited. Metro Exodus is inspired by the internationally best-selling novels METRO 2033 and METRO 2035 by Dmitry Glukhovsky. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. © 2019, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, the Epic Games logo, Fortnite, the Fortnite logo, Unreal, Unreal Engine 4 and UE4 are trademarks or registered trademarks of Epic Games, Inc. in the United States of America and elsewhere. All rights reserved.

To enrich and perfect your online experience, ASUS uses "Cookies", similar technologies and services which are essential to ASUS websites. Some of functions or features may not be worked without such cookies, such as cookies storing your sign-up information and preferred language on your computer.

Also, ASUS uses some analytics, targeting and adverting cookies provided by third parties. Please choose “YES” to accept or “NO” to reject “third party cookies” by clicking one of below buttons. For detailed information, please visit ASUS Privacy Policy- “Cookies and similar technologies”.

YES NO