NADMAŠITE KONKURENCIJU

Spreman za ozbiljan gejming i izdržljivost u realnom svetu, TUF Gaming A15 je potpuno opremljen Windows 10 gejming laptop koji će vas voditi do pobede. Pogonjen najnovijim AMD Ryzen™ 9 CPU-om i GeForce RTX™ 2060 GPU-om, omogućava da akcione igre budu brze, fluidne i u potpunosti popunjavaju brze IPS ekrane i do 144 Hz. Iako može da se pohvali manjim i portabilnijim kućištem od svojih prethodnika, ovaj gejming laptop takođe sadrži veću bateriju od 90 Wh za superiorniju autonomiju. Efikasno hlađenje sa samo-čišćenjem u kombinaciji sa prepoznatljivom TUF izdržljivošću vojne klase čini ovog ratnika potvrđenog u bici, pouzdanim saveznikom gejmerima u pokretu.

PERFORMANSE

VATRENA MOĆ ZA SVAKI ZADATAK

Naoružan snagom da se izbori u svakoj situaciji, TUF Gaming A15 pruža pouzdane performanse za igranje, strimovanje i sve između. I do 8-core AMD Ryzen™ 9 CPU može da aktivira najviše 16 niti kako bi napajao ozbiljan multitasking. Uparen sa i do GeForce RTX™ 2060 diskretnim GPU-om, može da napumpa prilično visoki broj frejmova u velikom broju popularnih igara. Ubrzajte vreme učitavanja svoje masivne kolekcije sa i do 1 TB NVMe PCIe® SSD-om i prostorom za drugi SSD.

WINDOWS 10
AMD
Ryzen™ 9 4900H
CPU
Nvidia® GeForce
RTX™ 2060
GPU
I DO 32 Gb
3200MHz
DDR4 RAM
1TB SSD
NVMe PCIe
2X SSD
Slots

PORTABILNOST

TRAJE DUŽE I PUTUJE DALJE

Uprkos kućištu koje je manje i lakše od svojih prethodnika, A15 sadrži veću bateriju za dužu autonomiju. Njegov energetski-efikasan Ryzen™ procesor i odlična 90 Wh baterija nude i do 12,3 sati video reprodukcije. Lakša i dugotrajnija, ova mašina može da radi i putuje slobodno kao i vi.

*Autonomija baterije može da varira u zavisnosti od konfiguracije sistema.

90 Wh
BATERIJA
I DO
8,7 SATI
WEB PRETRAŽIVANJA
I DO
12,3 SATI
VIDEO REPRODUKCIJE

DIZAJN

TAJANSTVEN I UPEČATLJIV

Dva uglađena izgleda pružaju gejmerima veću slobodu da pokažu svoj lični stil. Izaberite između tajanstvenog i upečatljivog Fortress Gray kućišta ili privlačnog Bonfire Black dizajna koji je naglašen crvenom linijom. Nežna šara u obliku saća oko osnove dodaje podršku i odiše šestougaonim ojačanjem oko kućišta, dok ga linija četkice preko odmorišta za dlanove čini glatkim i čistim.

ŠARA U OBLIKU SAĆA

Šara u obliku saća prekriva donji deo kućišta sa strateškim rezovima koji dupliraju otvore za ventilaciju.

BRUŠENI METAL

Kontrastna šara pokreta četkice preko kućišta daje laptopu gladak i futuristički izgled.

TUF IZDRŽLJIVOST

Vojnička izdržljivost od svakog TUF gejming laptopa pravi ratnika spremnog za sve životne ekstreme.

SUPTILAN I UPEČATLJIV

Budite nevidljivi sa glatkom Fortress Grey, ili upadljivi sa Bonfire Black sa crvenom trakom.

IZDRŽLJIVOST

VOJNIČKA ČVRSTOĆA

Da bi zaslužili TUF gejming ime, ovi laptopovi moraju da uspešno prežive rigorozne MIL-STD-810H testove. Uređaji koji se testiraju su izloženi padovima, vibracijama, vlagi i ekstremnim temperaturama kako bi se proverila pouzdanost. Pouzdan čak i u najtežim uslovima. A15 je više nego sposoban da podnese slučajne padove i udarce svakodnevnog života.

SMANJENA ŠTETA OD PADA

Testovi pada omogućavaju da svaki TUF gejming laptop može da odoli šteti od iznenadnih padova, udaraca, i padova tokom otpremanja i svakodnevne upotrebe. Kako bi ispunili MIL-STD-810H standarde, uređaji se testiraju da prežive male padove. Ubacite A15 u svoj ranac, zabacite ga na rame, i nosite ga svuda sa sobom sa manje stresa i brige.

*Molimo vas pogledajte test izdržljivosti na potrese i vibracije, metod 516.8, proceduru VI za precizne uslove testa.

PUTUJTE LAKO

Svaki put kada unesete vaš uređaj u avion, voz, ili auto, on se podvrgava određenom stepenu vibracija koje mogu da pomere ili oštete unutrašnje komponente. Opširno testiranje na vibracije osigurava da će svaki deo vašeg TUF gejming laptopa izdržati putovanje a da se neće pomeriti niti izgubiti funkcionalnost.

*Pogledajte test na vibracije, metod 514.8 za precizne uslove testa.

HLADAN POD VATROM

Bilo da hodate pustinjom ili se sunčate na plaži, testiranje na ogromnu toplotu potvrđuje da će vam vaš TUF gejming laptop uvek biti pri ruci. Sposobni da rade na temperaturama i do 49°C na nekoliko dana, ovi uređaji definitivno mogu da izdrže toplotu.

*Pogledajte test rada na visokim temperaturama, metod 501.7, procedura II za precizne uslove testa.

OZBILJNO HLADNO

{057.textarea#*Please refer to the low temperature operational test, method 502.7, procedure II for the exact test conditions.}

VLAGA? NEMA ZNOJENJA

Kućišta TUF gejming laptopova su napravljena da izdrže vlagu i do 95% na duži vremenski period, i iz toga izađu sa punom funkcionalnošću. Čak i kada putujete kroz tropsku klimu u nemilosrdnim i vlažnim uslovima, TUF laptopovi mogu da izdrže najgore oluje.

*Pogledajte test rada tokom vlage metod 507.4, procedura II za precizne uslove testa.

SLIKE

PROŠIRITE VIDIKE

Pošto sadrži brzi IPS panel i do 144 Hz, TUF gejming A15 je savršen za brzi gejming. Uz adaptivnu sinhronizaciju, brzina osvežavanja ekrana se sinhronizuje sa GPU frejm rejtom kako bi se smanjilo kašnjenje, kočenje svelo na minimum, i eliminisalo cepanje slike za ultra-glatki gejming koji vas obuzima. Povežite eksterni monitor za ozbiljan rad sa više stvari istovremeno preko USB 3.2 Gen 2 Type-C™ sa DisplayPort™ 1.4 koji podržava G-SYNC®, i gledajte 4K Ultra HD filmove, video klipove i igre na TV-ima velikog ekrana sa HDMI 2.0b.

GLADAK
144 Hz
BRZINA OSVEŽAVANJA
PODRŽAVA
VIŠE MONITORA
Arrays
IPS-level
Nano-Edge
EKRAN
OBUZIMAJUĆA
ADAPTIVNA SINHRONIZACIJA
TEHNOLOGIJA

TASTATURA

OPTIMIZOVANA ZA GEJMING

Naoružajte se tastaturom desktop klase koja je optimizovana za gejming. Uniformisano RGB pozadinsko svetlo vam pomaže da izrazite svoj jedinstveni stil, dok vam naglašeni WASD tasteri pružaju vizuelnu prečicu za komande pokretima. Overstroke tehnologija detektuje svaki pritisak ranije zarad brže responzivnosti i kontrole bez po muke. U pravoj TUF formi, svaki taster je izdržljiv dovoljno da podnese preko 20 miliona pritisaka za vrhunsku dugoročnu pouzdanost i preciznost.

RGB
POZADINSKO SVETLO
20Million
PRITISAKA NA TASTER
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
Statično
Disanje
Ciklus boja
Strob

AUDIO

OKRUŽUJUĆI ZVUK U KOJI URANJATE

Dva poboljšana zvučnika sa četiri otvora pumpaju 1,8x više zvuka sa 2,7x dubljim basom od prethodne generacije radi bogatijeg zvučnog iskustva. DTS:X™ Ultra tehnologija pruža verni virtuelni okružujući zvuk sa 7.1 kanalom za kvalitet zvuka kao u bioskopu na stereo slušalicama. Uperite oružje u protivnika sa poboljšanim osećajem za prostor koji pruža okružujući zvuk, ili uživajte u nijansama slojeva muzičkih performansi. I do 8 unapred podešenih režima za muziku, filmove i žanrove igara optimizuju vaše iskustvo još više, dok ugrađen ekvilajzer dopušta fina podešavanja postavki.

OPTIMIZOVANI
STRATEGIJA / RPG / PUCAČINA
AUDIO REŽIMI
1.8x
GLASNIJI ZVUK
2.7x
DUBLJI BAS

HLAĐENJE

STALNO COOL

Sveobuhvatno hlađenje osigurava da svaki TUF gejming laptop može da poseduje visoke performanse i zadrži efektivnost tokom celog radnog veka. Više vrućih cevi i 3 hladnjaka odvlače toplotu sa ključnih komponenata i rasipa ih brzo tokom intenzivnih gejming sesija. Rashladni dizajn koji se sam čisti osigurava da rashladni sistem svakog uređaja radi kako treba na duge staze, dok radni režimi balansiraju nivoe performansi i buke prema specifičnim zadacima.

SAMO-ČIŠĆENJE
ODRŽAVA PERFORMANSE
DVA VENTILATORA
DIZAJN
RADNI REŽIMI
OPTIMIZUJU HLAĐENJE

NADOGRADIVOST

JEDNOSTAVNA NADOGRADNJA

Nadograđivanje RAM-a i SSD-a je pojednostavljeno dizajnom za jednostavnu nadogradnju koji vam daje brzi pristup memorijskim slotovima i slotovima za uređaje za skladištenje podataka. Korišćenjem standardnog šrafcigera, možete jednostavno ukloniti šrafove sa dna kućišta kako biste napravili modifikacije koje želite. Specijalni šraf koji iskače podiže jedan ugao donjeg panela, čime se on jednostavno odvaja. Brzo nadogradite ili zamenite svoj RAM, ili povećajte svoj responzivni SSD kapacitet dodavanjem drugog PCIe® drajva.

*Additional SSD slot only available on GTX1660Ti and above models.

*Dodatni HDD slot nije dostupan na modelima sa baterijom od 90 Wh.

ULAZ/IZLAZ

SVEOBUHVATNO POVEZIVANJE

Veliki broj I/O portova vam dozvoljava da povežete svoje omiljene uređaje da da počnete da radite gde god da se nalazite. Dva USB 3.2 tip A porta vam omogućavaju brze transfere podataka, sa dodatnim USB 2.0 tip A portom koji čini ukupno tri ulaza za željene periferije. Bluetooth vam takođe dozvoljava da uparite miša, slušalice i druge kompatibilne uređaje za čistiji radni prostor bez žica. Koristite USB 3.2 Gen 2 Type-C™ sa DisplayPort™ 1.4 da povežete super-brzi G-SYNC™ ekran za glatki gejming. Skočite online sa 802.11ac (2x2) Wi-Fi za brzu I pouzdanu vezu gde god je Wi-Fi dostupan.

EKSKLUZIVNI SOFTVER

UNIFICIRANO PODEŠAVANJE SISTEMA I PERSONALIZACIJA

Armoury Crate unificira sistemske i svetlosne kontrole kako bi omogućio da vam esencijalna podešavanja budu na dohvat ruke u jednoj aplikaciji. Njegove široke mogućnosti prilagođavanja vam dozvoljavaju da personalizujete estetičke efekte, fino podesite profile u igri, i prilagodite audio podešavanja tako da odgovaraju vašim preferencijama. Sa Scenario profilima, možete definisati i prilagoditi podešavanja koja automatski prilagođavaju performanse i ostala podešavanja kada pokrenete omiljenu aplikaciju ili igru. Preuzmite potpunu kontrolu nad svojim iskustvom i prilagodite ga prema sebi.

XBOX GAME PASS

Neograničen pristup preko 100 veoma kvalitetnih PC igara na Windows 10. Jedan mesec pretplate na Game Pass je uključen u kupovinu ovog uređaja. Kako se igre stalno dodaju, uvek ćete imati nešto novo da igrate.

*Aktivna pretplata je potrebna; nastavlja se dok se ne otkaže; katalog igara se može menjati tokom vremena. Zahteva Windows 10 i aplikaciju da bi se igrale PC igre; vidite detalje na xbox.com/pcgamesplan. See xbox.com/game-pass.

© 2020 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA, the NVIDIA logo, and GeForce are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

AMPLIFY YOUR EXPERIENCE

Powered by an AMD Ryzen™ 9 mobile CPU built with cutting-edge 7nm technology, the TUF Gaming A15 capably handles everything from quick-play matches to marathon study sessions. The CPU’s 8 cores and 16 threads offer serious power for everything from everyday multitasking to serious multimedia projects to fast-paced multiplayer gaming. Take charge of your day with an energy-efficient and agile AMD Ryzen™ processor.

GAME AT A NEW LEVEL

The latest NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU elevates your gaming experience with reliably high frame rates for a wide range of popular titles. The revolutionary Turing GPU architecture combines traditional CUDA cores for programmable shading with new RT and Tensor cores for real-time ray tracing and AI. This combination of cores allows you to experience incredibly realistic in-game lighting and other effects, and also accelerates a number of content creation tasks like video and photo editing.

EXPANDABLE STORAGE

Demanding games and apps load faster on the nimble NVM Express® (NVMe®) SSD. With up to 1TB of storage, this responsive PCIe® drive offers plenty of space for massive game files, multimedia projects, and media. Speedier load times across your program library means less time spent waiting and more quality time for work and play. An additional M.2 SSD slot lets you easily upgrade your storage to carry more games and apps everywhere you go.

DDR4-3200

DDR4-2666

UNZIPPING

UNZIPPING

17%FASTER WHILE UNZIPPING FILES

DO MORE MULTITASKING

With support for up to 32GB of dual-channel DDR4-3200 memory, the TUF Gaming A15 can handle everything from serious multitasking to multimedia rendering with speed. The high-speed RAM has the bandwidth to let you study, stream, and browse the web smoothly and simultaneously with greater overall performance than previous generations.

Self-Cleaning Cooling

Two anti-dust tunnels located at the edges of the fans catch incoming dust and dirt particles and channel them back out of the chassis. These measures improve overall system stability by preventing build-up that can compromise the performance of internal cooling components. Self-cleaning cooling ensures long-term system reliability that truly lives up to the TUF name.

Heatsinks

Three heatsinks keep performance stable and reliable, even during marathon gaming sessions where heat can compromise your FPS. The stronger and more resilient chassis design also enables the addition of more vents, increasing airflow through the laptop.

Scenario Profiles

Scenario Profiles automatically change operating modes to optimize performance and acoustics for different games and applications. Turbo mode uses the highest fan speed and clocks to sustain maximum speed, Performance mode adjusts the clocks and cooling to lower noise levels for gaming, and Silent mode runs even quieter for lighter work and entertainment. You can customize Scenario Profiles to seamlessly switch modes based on your preferences, or use a keyboard shortcut to change modes manually.

Close

To enrich and perfect your online experience, ASUS uses "Cookies", similar technologies and services which are essential to ASUS websites. Some of functions or features may not be worked without such cookies, such as cookies storing your sign-up information and preferred language on your computer.

Also, ASUS uses some analytics, targeting and adverting cookies provided by third parties. Please choose “YES” to accept or “NO” to reject “third party cookies” by clicking one of below buttons. For detailed information, please visit ASUS Privacy Policy- “Cookies and similar technologies”.

YES NO