S510 Logo

Proširi vidike

ASUS VivoBook S15 vam pruža savršenu kombinaciju lepote i performansi. Sa svojim NanoEdge okvirom, završnicom od brušenog metala, najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom, 16 GB RAM-a, i NVIDIA® GeForce® 940MX grafikom, VivoBook S15 je napravljen za brzi urbani stil života današnjice.

Tanji i lakši

ASUS VivoBook S15 je tanji i lakši nego ikada: teži samo 1,5kg* i ima zapanjujuće tanak profil od 17,9 mm. On je svakodnevni laptop sa težinom i kompaktnošću ultrabook-a.

*Specifikacije mogu varirati u zavisnosti od regiona.

VivoBook S15 S510

NanoEdge ekran sa veoma uskim okvirom

ASUS VivoBook S15 ima 15,6- inčni Full HD ekran koji je uklopljen u kućište tipičnog 14-inčnog laptopa. Ovo je moguće zahvaljujući veoma uskom NanoEdge okviru od 7,8 mm koji pruža zapanjujući odnos ekrana i kućišta od 80%. Displej takođe uključuje i tehnologiju širokog ugla gledanja od 178° kako bi omogućio da boje i kontrast ostanu živopisni i smeli, čak i kada se posmatraju iz oštrih uglova. To je savršeno rešenje kada delite sadržaj sa prijateljima i kolegama.

15.6”

Full HD ekran

178˚

široki ugao gledanja

7.8mm

NanoEdge okvir

80%

odnos ekrana i kućišta

VivoBook S15 Screen

Neverovatne performanse

Izuzetne performanse su oduvek bile zaštitni znak ASUS VivoBook S15. Pogonjen i do najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom, sa i do 16 GB DDR4 2133 MHz RAM-a i NVIDIA® GeForce® 940MX grafikom*, VivoBook S15 obezbeđuje ultra glatke slike i sjajno gejming iskustvo. I sa ultra brzim 802.11ac Wi-Fi sa dve frekvencije, možete uživati u brzinama i do 867 Mbps – što je i do 6 puta brže od 802.11n! To je sve što vam je potrebno za svestranost i performanse.

*Specifikacije mogu varirati u zavisnosti od regiona.

Potpuna povezanost

ASUS VivoBook S15 je opremljen USB 3.1 portom sa reverzibilnim konektorom USB Tip-C™ sa simetričnim dizajnom koji čini povezivanje uređaja znatno lakšim i brzim. USB 3.1 takođe pruža brzine prenosa podataka i do 5x veće od starih USB 2.0 konekcija! Njegov USB 3.1 port, HDMI i SD kartica podržavaju kompatibilnost bez muke sa širokim nizom periferija, ekrana i projektora.

VivoBook S15

Ergonomska tastatura sa pozadinskim svetlom

ASUS VivoBook S15 ima tastaturu sa pozadinskim svetlom u punoj veličini* koja je savršena za uslove slabog svetla. Čvrsta konstrukcija tastature iz jednog dela sa hodom tastera od 1,4 mm nudi ergonomsko i udobno iskustvo kucanja.

*Specifikacije mogu varirati u zavisnosti od regiona.

Senzor otiska prsta za pristup jednim dodirom sa Windows Hello

Pristup vašem ASUS VivoBook S15 nikada nije bio lakši i sigurniji. Sa senzorom otiska prsta ugrađenim u tačped i Windows Hello funkcijom, nema potrebe ukucavati šifru svaki put da biste se ulogovali – dovoljan je samo jedan dodir!

*Specifikacije mogu varirati u zavisnosti od regiona.

Ekspanzivni zvuk, podešen od strane stručnjaka

ASUS SonicMaster je kombinacija hardvera, softvera i audio podešavanja dizajniran sa ciljem da vam pruži najbolje audio iskustvo. Kodeci profesionalnog ranga osiguravaju precizno kodiranje i dekodiranje zvuka; dok pojačala, veliki zvučnici i rezonantne kutije, koji savršeno odgovaraju vašem uređaju, omogućavaju moćnu isporuku zvuka i dublji bas. Dodatna obrada signala i podešavanje pomažu da se prečiste i najfiniji detalji, isfiltrira buka i poveća čistoća zvuka da biste dobili zvuk u koji uranjate.

Ostanite hladni – čak i nakon sati korišćenja

Hlađenje laptopa je važno i direktno utiče na vaše kompjutersko iskustvo. ASUS IceCool tehnologija koristi pametnu kontrolu ventilatora, tanke toplotne cevi i pametni unutrašnji izgled da bi stvorio efikasni sistem hlađenja koji održava prosečnu temperaturu odmorišta za dlanove ispod 35°C – što je niže od telesne temperature – da bi obezbedio vrhunske performanse kompjutera i udobno korisničko iskustvo.

VivoBook S15

Bezbedna brzo punjiva baterija koja traje duže

ASUS VivoBook S15 laptopove karakteriše litijum-polimerska baterija koja nudi 3x dužu autonomiju od standardnih cilindričnih litijum-jonskih baterija. Nova ASUS Battery Health Charging tehnologija produžava autonomiju baterije, smanjuje stopu ekspanzije baterije i obezbeđuje da baterija ostane u dobrom stanju. Tehnologija brzog punjenja takođe puni bateriju i do 60% za samo 49 minuta.

VivoBook S15