Ultra brzi laserski auto-fokus
druge generacije od 0,03 s

Život je brz, a najbolji trenuci nam izmiču. ZenFone 3 Laser je pametni telefon koji fokusira za samo 0,03 sekunde za skoro trenutnu jasnoću, obložen metalom za luksuz više klase sa stilom bez premca. Fokusirajte u trenutku, podignite eleganciju na viši nivo i uvek slikajte brzinom svetlosti – samo sa ZenFone 3 Laser-om.

Uhvatite realnost, brzo i mirno

PixelMaster 3.0 sledeće generacije podiže fotografiju ZenFone 3 Laser-a visoko iznad normi pametnih telefona. Da biste uhvatili autentičnost stvarnog života, PixelMaster 3.0 sadrži senzor od 13 MP, objektiv velike blende od f/2.0 i laserski auto-fokus za trenutnu jasnoću pri bilo kojoj razdaljini i osvetljenju za samo 0,03 sekunde. Uz elektronsku stabilizaciju slike (EIS) za video bez zamućenja, i automatski senzor za korekciju boje za fotografije realističnih boja zaboravite sve što ste znali o fotografiji pametnih telefona – PixelMaster 3.0 revolucija je stigla.

0.03S

laser AF

52MP

Super Resolution

Sony

senzor kamere

ƒ/2.0

blenda

EIS

video

Ultra brzi trenutni fokus druge generacije od 0,03 s

Zadnja kamera kod ZenFone 3 Laser-a ima tehnologiju laserskog auto-fokusa druge generacije za trenutnu jasnoću za samo 0,03 sekunde. Pametni telefon munjevito emituje laserski zrak da izmeri udaljenost. Laserski auto-fokus ubrzava čak i fotografiju izbliza, kompenzujući dodatnu razdaljinu koju stvara povlačenje sočiva u toku kadriranja – tako da je svaka slika izoštrena, jasna i napravljena u momentu kada pritisnete prstom.

0.03S

laserski foks

3X

razdaljina

Low Light

uslovi fotografisanja

Mirni video klipovi bez potresa

A što se tiče video klipova, ZenFone 3 Laser ima elektronski stabilizator slike sa tri ose (EIS) da bi učinio video klipove koje snimate rukom potpuno mirnim.

3- axis

EIS

6direction

EIS compensation

Najbolji selfi ikada sa prednjom kamerom od 8 MP

ZenFone 3 Laser čini da još bolje izgledate u vašim očima. Samo izaberite Beautification mod, i pustite da vaš ZenFone 3 Laser izbalansira vaše crte lica, izjednači ten i ukloni bubuljice da bi napravio besprekornu fotografiju – i sve to u realnom vremenu!

Osetite luksuz metalnog dizajna

Držati ZenFone 3 Laser u ruci znači osetiti luksuz pravog umetničkog dela. Elementi ZenFone 3 Laser-a odišu ekskluzivnošću, preko njegovog metalnog tela i premijum estetike do jedinstvenog ergonomskog dizajna. I kao poslednji dodir finese, koristili smo hiper-finu tehniku peskarenja da bismo ispolirali metalnu površinu ZenFone 3 Laser-a do najsitnijeg detalja, a na vama je da odlučite da li ga želite u jednoj od dve predivne boje – Glečer srebrna ili Pesak zlatna.

7.9mm

debljine

Širok, svetao i pun detalja

ZenFone 3 Laser je oličenje osnovnih vrednosti industrijskog dizajna, kombinujući prelepu estetiku sa beskompromisnim kvalitetom izrade da bi stvorio izvanredno korisničko iskustvo. Ekran osetljiv na dodir od konturisanog (2,5D) stakla kod ZenFone 3 Laser-a je uparen sa zadnje strane nežno zakrivljenim zadnjim poklopcem koji pruža potpuno prirodan osećaj kada ga držite. ZenFone 3 Laser ima neverovatni ekran od 5,5 inča sa 1920 x 1080 Full HD rezolucijom da bi prikazao svaki detalj, i intenzivnu svetlinu od 500 nita za lako gledanje čak i pri jako svetlim uslovima osvetljenja. Unutra ili van, sve što gledate na ZenFone 3 Laser-u je jasno. A sa ultra tankim okvirom od 2,58 mm i izvanrednim odnosom ekrana i tela od 77%, on je više ekran nego ostatak telefona.

2.5D

Corning Gorilla staklo

1920x1080

FHD ekran

77%

Odnos ekrana i tela

Do

500nit

svetlost

Senzor otiska prsta sa još mnogo toga

Zadnji taster otiska prsta kod ZenFone 3 Laser-a je savršeno postavljen u odnosu na način kako držite telefon. On otključava ZenFone 3 Laser u deliću sekunde, i čini još mnogo pored toga. Prevucite prstom na dole preko senzora da biste pokrenuli selfi kameru, a onda tapnite vrhom prsta da biste slikali: to je kao drugo dugme okidača, baš tamo gde vam je potrebno. Čak možete i da odgovorite na dolazne pozive kada dva puta tapnete, ili da pokrenete omiljenu aplikaciju određenim prstima – a možete ih sačuvati i do 5!

0.3S

odključavanje

5prsta

prepoznaje

360°

stepeni

Ponavljanje

app integracija

Visoke performanse sa više niti

ZenFone 3 Laser karakteriše moćni 64-bitni procesor - Qualcomm-ov Snapdragon 430. Sa njegovim izvrsnim performansama i superiornom energetskom efikasnošću slikaćete oštre fotografije zapanjujućom brzinom, snimaćete i uređivati FHD video klipove uz minimalno trošenje baterije. A sa i do 4 GB ugrađene brze memorije, na ZenFone 3 Laser-u svaka aplikacija radi bez usporavanja!

64-bit

Octa- core

CPU

Qualcomm

S430

CPU

Do

4GB

RAM

Dugotrajna baterija

Sa sjajnom baterijom od 3000 mAh i naprednim karakteristikama za uštedu energije, ZenFone 3 Laser vam pruža zabavu još duže, gde god da ste. Iskustvo sa superiornom dugotrajnom baterijom vam pruža zapanjujuća 22 dana u stanju pripravnosti!

Baterija

3000mAh

kapacitet

do

20H

3G časova razgovora

do

15sati

Wi-Fi surfovanja

do

12sati

gledanja videa

baterija

Novi petomagnetni zvučnik

Petomagnetna konstrukcija i metalni kalem za glas pružaju moćan, emotivni zvuk u svakom okruženju – i to vrhunskog kvaliteta. Uz pametni softver ASUS AudioWizard koji obezbeđuje najbolje iskustvo slušanja u različitim okruženjima, uključeni su Filmski mod, Gejming mod, Prezentacioni mod, Muzički mod i Pametni mod.

ICEpower

tehnologija

41%

bolje preformanse

14%

niže frekvencije

12%

manje distorzije

Potpuno nov interfejs sa dodatom inteligencijom

Izvanredni hardver zahteva spektakularni softver – a to je ZenUI 3.0. ZenFone-ov vrhunski front end unapređuje standardni interfejs na preko 1000 jedinstvenih načina, a naše poslednje izdanje uključuje potpuno nove ideje koje će ulepšati vaš pogled, povećati produktivnost i učiniti svakodnevni život malo zabavnijim. Vidite ažuriranja vremenske prognoze uz animacije u realnom vremenu, ili proverite vreme uz vidžet modernog sata. Osetite dubinu paralaksniog skrolovanja dok prelazite preko aplikacija, i cenite kako nežni efekat prelaza održava fokus na prednjem delu. ZenUI 3.0 nije samo interfejs – on je najbolji prijatelj koji vas prati svuda.