ROG STRIX
ROG STRIX
Fokusirana snaga pojednostavljuje i podiže osnovu Windows 10 Pro gejming iskustva sa ROG Strix G15/17. Sa moćnim AMD Ryzen™ CPU-om i GeForce RTX™ 30 GPU-om, sve od igara do rada sa više stvari istovremeno je brzo i tečno. Krenite punim gasom do esport brzina, sa takmičarskim ekranom i do 144hz. Adaptive-Sync čini ga igre budu ultra glatke, dok napredna termalna unapređenja pomažu da ostanete hladni pod pritiskom. Bez obzira koja je vaša igra, možete da je igrate perfektno.
G15
G15/17
LOSERFRUIT
LOSERFRUIT
“Kao dugogodišnji ROG fan, neverovatno sam uzbuđen zbog novog Strix G laptopa! ROG Strix G 2021 je savršen da pomogne kod strimova u pokretu i pravljenja video klipova. On je elegantan i lak tako da mogu da ga nosim sa sobom, i dovoljno je jak da mogu da uređujem video klipove i sličice, i ima performanse da sa lakoćom pokreće Fortnite i druge moje omiljene igre.“
DESIGN
Sportski izgled
Sportska estetika u tri različite boje podiže vaš izgled na novi nivo. Nevidljiva Originalna crna, kul Eclipse siva i svetla Elektro pank pokazuju vaš stil igranja. Igrajte bilo gde na kućištu koje je i do 7% manje i portabilnije od prethodne generacije. Suptilni zarezi i ikonice krase spoljašnjost i čak dodaju specifičan izgled dnu laptopa, što ga čini jedinstvenim iz svakog ugla. Osvetlite svoje okruženje sa Aura Sync naglascima koji sijaju sa metalnog ROG logotipa, preko crne tastature, do svetlosne linije koja ga okružuje.
Osvetlite svet
Osvetlite svoj život u RGB-u. Redizajnirana svetlosna linija povećava gustinu LED-ova kako bi se stvorio prefinjeni podsjaj ispod kućišta. Personalizujte svoja Aura Sync podešavanja kako biste podesili gejming raspoloženje preko čitavog ekosistema kompatibilnih uređaja.
Opremljen dobrim izgledom
Od poklopca sa aluminijumskom navlakom do teksturne osnove, ovaj laptop je mešavina svakodnevne izdržljivosti sa estetskim stilom. Metalni laptop odoleva udarcima i istovremeno pruža tanji okvir. Plastično odmorište za dlanove ostaje hladnije na dodir za udobnije maratonske gejming sesije, dok ukrštene podloge na dnu čine da ne mrda dok se igrate, ali i jednostavnije za za nošenje.
Manji po veličini
Nova Strix serija pakuje ogromnu gejming snagu u portabilnije kućište. Za modele od 15 inča, otisak je 7% manji nego kod prethodne generacije, dok su verzije od 17 inča manje za 5%. Sa tankim i stilizovanim kućištem, sada je jednostavnije nego ikada da uskočite u igru, gde god da se nalazite. Ono takođe omogućava odnos ekrana i tela od 85%, sa neverovatno tankim okvirima koje omogućavaju da potpuno zaronite u igru.
Veći tačped
Poboljšajte svakodnevni komfor i upotrebljivost pomoću povećanog aktivnog tačpeda koji je 85% veći od prethodne generacije. Više mesta znači veću preciznost zajedno sa udobnijim pokretima ruke i gestovima dok navigirate. Staklena podloga je prevučena mat završnicom koja dodaje snagu uz svileno mekan dodir.
PERFORMANSE
Izuzetnost u igri
Najnoviji procesori se udružuju kako bi unapredili gejming, rad sa više stvari istovremeno, i još mnogo toga. NVIDIA grafike GeForce RTX™ 30 GPU pružaju glatke frejmove dok AMD Ryzen™ CPU klizi kroz zahtevne poslove. Naoružani sa i do 32GB DDR4-3200 RAM-a visokih performansi, možete da igrate, strimujete, i menjate brzine rada bez teškoća. I do 1TB NVMe SSD skladišta ubrzava vreme pokretanja igara i aplikacija, a drugi M.2 slot vam omogućava da dodate još jedan drajv i proširite kolekciju.
Podržava Windows 10 Pro
OS
NVIDIA® GeForce
RTX™
30
GPU
AMD
AMD
Ryzen™
CPU
I do
32GB
Memorije
I do
1TB
SSD skladišta
GeForce RTX™ 30 serija laptopova
GeForce RTX™ 30 serija pokreće najbrže laptopove na svetu za gejmere i kreatore. Svi modeli su napravljeni sa nagrađivanom Ampere — NVIDIA RTX arhitekturom druge generacije – sa novim RT jezgrima, Tensor jezgrima, i striming multiprocesorima za još realističnije ray-tracing grafike i vrhunske AI mogućnosti.
NVIDIA Ampere arhitektura
2. GENERACIJA
RT JEZGRA
2X PROTOK
3. GENERACIJA
TENSOR JEZGRA
I DO 2X PROTOK
NOVI
SM
2X FP32 PROTOK
RTX. Prihvatite izazov.
Doživite najveće blokbastere današnjice kao nikada pre sa vizuelnom vernošću ray tracing tehnologije u realnom vremenu i ultimativnim performansama AI pogonjenim DLSS-om. RTX. Prihvatite izazov.
DLSS AI ubrzanje
NVIDIA DLSS je revolucionarno AI iscrtavanje koji pojačava broj frejmova sa kvalitetom slike bez kompromisa korišćenjem zasebnih AI Tensor jezgara na GeForce RTX™. Ovo vam daje dodatne performanse dovoljne da podignete rezoluciju kako biste dobili neverovatno vizuelno iskustvo. AI revolucija je stigla u gejming.
Poboljšajte svoju kreativnu igru
Podignite svoje kreativne projekte na novi nivo sa laptopovima GeForce RTX™ 30 serije. Uživajte u AI ubrzanju u vrhunskim kreativnim aplikacijama. Podržano od strane NVIDIA Studio platforme namenskih drajvera i ekskluzivnih alata, i napravljeno da radi u rekordnom vremenu. Bilo da iscrtavate složene 3D scene, uređujete 8K video, ili strimujete uživo najbolji kvalitet enkodiranja i slike, GeForce RTX™ laptopovi vam daju performanse da stvorite najbolje.
Pobeda merena milisekundama
NVIDIA Reflex pruža krajnju komparativnu prednost. Najmanje kašnjenja. Najbolji odziv, pogonjen laptopovima GeForce RTX™ 30 serije. Brže nađite mete, reagujte brže, i povećajte preciznost pomoću revolucionarnog paketa tehnologija za merenje i optimizaciju kašnjenja za takmičarske igre.
Strimuj kao bog
Zagospodarite igrom uz neverovatne grafike i glatki striming uživo bez kašnjenja. Hardversko kodiranje i dekodiranje napredne generacije se kombinuje kako biste prikazali svoje najbolje trenutke i najsitnije detalje. A potpuno nova NVIDIA Broadcast aplikacija podiže vaš striming uživo na sledeći nivo uz snažne AI mogućnosti kako bi se poboljšali kvalitet zvuka i slike sa efektima kao što su virtuelna pozadina, automatsko kadriranje web kamere i uklanjanje buke sa mikrofona. GeForce RTX™ 30 serija laptopova isporučuje performanse i kvalitet slike potreban da vašoj publici date svoje najbolje – svaki put.
EKRAN
Precizna brzina
Odlučite se za ekrane visoke stope osvežavanja kako biste prilagodili svoje gejming iskustvo. Dostignite e-sport izuzetnost sa i do 300Hz/3ms gejming panela koji nudi brzine kao na turniru. Divite se slikama bogatim detaljima sa WQHD ekranom od 165Hz koji spretno uravnotežuje stope osvežavanja i rezoluciju. Oba panela produbljuju uranjanje u Adaptive Sync tehnologiju koja eliminiše cepanje ekrana i umanjuje seckanje. Neverovatno tanki okvir kadrira vaš pogled, smanjujući ometanja kako biste bili fokusirani na scenu.
FHD
WQHD
300Hz/3ms
165Hz3/ms
za e-sport brzine
za bogate detalje
COOLING
Vrhunsko hlađenje poboljšava performanse
Ne odajte položaj uz tiše, efikasnije hlađenje. Termalno jedinjenje tečnog metala odvlači više toplote od CPU-a. ARC Flow ventilatori okreću 84 lopatice, svaku sa novim dizajnom koji potiskuje više vazduha sa manje turbulencije. Vazduh struji kroz četiri hladnjaka ka izlazima ventilatora za brzo izbacivanje toplote. Sva ova poboljšanja dozvoljavaju ROG Boost-u da overklokuje GPU u Turbo režimu, i otvaraju dodatni termalni prostor za postizanje još većih GPU taktova i CPU overklok.
*Uticaj tečnog metala na temperature CPU-a se razlikuje od opterećenja poslom
I do
4
izlaza ventilatora
I do
16°C
Hladniji CPU
I do
4%
manje buke
AUDIO
Zaronite u kristalno jasan zvuk
Dva Smart Amp* zvučnika ispaljuju zvuk pravo ka vama kako bi maksimizirali jasnoću. Stavite slušalice kako biste doživeli virtuelni okružujući zvuk sa 5.1.2- kanala koji pokreće Dolby Atmos, i budite u centru akcije. Dvostrano AI poništenje buke uklanja neželjenu buku sa dolazećeg i odlazećeg zvuka, čineći da timsko ćaskanje, striming i druga komunikacija budu kristalno jasni.
I do
2,8X
više jačine
I do
3X
snažniji bas
6,5 dBa
dinamički opseg
* Smart Amp je dostupan u konfiguracijama sa NVIDIA® GeForce® RTX™ grafikama.
BATTERY
Dugovečnost
Isključite napajanje i uradite više u pokretu, uz bateriju velikog kapaciteta do 90 Wh. Produžite vek baterije bez utičnice uz Type-C punjenje iz kompatibilnih prenosnih baterija. Za svakodnevne aktivnosti kao što je pretraživanje web-a i strimovanje videa, možete raditi na manjem USB-C adapteru do 100 W i nositi manji teret sa jednim punjačem za laptop i telefon.
baterija
Brzo
Type-C
punjenje
I do
12 Hr
video reprodukcija
#ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G
#ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G
#ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G
TASTATURA
Kucajte preciznije
Preciznost i instinkt definišu tastaturu inspirisanu onim sa desktopa. Pet namenskih tastera prečica vam stavljaju najčešće korišćene komande na dohvat ruke tako da možete da napravite brza podešavanja u toku igre. Veće izdvojene strelice, i lepo odvojeni tasteri funkcije vam omogućavaju da navigirate intuitivnije i preciznije. Naglasite glavne komande RGB osvetljenjem po tasteru. Bezbrižno udarajte po komandama uz tastere napravljene da izdrže preko 20 miliona pritisaka.
AURA SYNC
Aura Sync omogućava da vaša ličnost zasija
Prigušite svetla i pustite da Aura Sync bude u centru pažnje. Osvetljenje preko tastature filtrira se kroz jasne ivice oko tastera, a opciono RGB po tasteru vam omogućava da naglasite ključne komande za brzu navigaciju. Prilagodljive boje se prenose na svetlosnu liniju koja se prostire oko tri ivice kućišta, naglašavajući vaše korake podsjajem. Dodajte omiljene Aura Sync uređaje kako biste stvorili savršeno gejming okruženje. Postavite raspoloženje za takmičarsku igru. Pokažite svoje lice i personalizujte gejming iskustvo.
POVEZIVANJE
Pouzdana Wi-Fi 6 mreža
Igrajte se na gigabitnim brzinama gde su kompatibilne konekcije dostupne sa Wi-Fi 6 (802.11ax). Na taj način se pojačava maksimalni protok interfejsa, povećavaju se efikasnost i pouzdanost u prepunim mrežama, i nudi se manje kašnjenja, naročito u igrama. ROG RangeBoost poboljšava prijem procenom jačine signala četiri unutrašnje antene, a onda bira najbolji par za vašu lokaciju, minimiziranjem mrtvih tačaka i povećavanjem dometa do 30%. Za još manje kašnjenja u igrama sa više igrača, ugrađeni integrisani gigabitni mrežni port dopunjuje vaš ugrađeni Wi-Fi.

I/O portovi
Sveobuhvatno povezivanje
Pojačajte svoje postavke pomoću svestranog niza I/0 portova. Povežite uređaje nove generacije na Gen 2 brzinama preko USB 3.2 Type-C™ sa DisplayPort™ 1.4 i USB Power Delivery. Tri Type-A USB 3.2 porta prve generacije su spremni za vašu omiljenu gejming opremu, dok vam HDMI 2.0b omogućava da povežete 4K monitore ili TV na 60 Hz. Glavni portovi su strateški postavljeni sa zadnje strane kako vam kablovi ne bi smetali.
USB 3.2 Gen1 Type-A
1x USB 3.2 Gen2 Type-C
HDMI (2.0b)
LAN RJ45 džek
USB 3.2 Gen 1 Type-A
USB 3.2 Gen 1 Type-A
Audio kombinovani džek
SOFTWARE
Armoury Crate
ROG Armoury Crate objedinjuje kontrole sistema i osvetljenja kako bi vam osnovna podešavanja bila na dohvat ruke u jednom programu. Možete lako da definišete i promenite prilagođene profile za različitu upotrebu, a oni će se automatski napraviti sve promene kada pokrenete omiljene naslove.
XBOX Game Pass
Game Visual
Aura Creator
Profili za različitu upotrebu
Android/iOS aplikacije
XBOX Game Pass
Neograničeni pristup ka biblioteci od preko 100 visokokvalitetnih PC igara na Windows 10. Mesec dana pretplate na Game Pass je uključeno u kupovinu ovog uređaja. Uz igre koje se stalno dopunjavaju, uvek ćete imati šta da igrate.


* Potrebna je aktivna pretplata; traje do otkazivanja; katalog igara se menja tokom vremena. Potreban je Windows 10 i aplikacija da bi se igrale PC igre; vidite detalje na xbox.com/pcgamesplan. Vidite xbox.com/ game-pass.
Game Visual
ROG Game Visual softver nudi šest profesionalno podešenih režima rada grafike dizajniranih da optimizuju vaše vizuelno iskustvo kod određenih žanrova igara. First Person Shooter (FPS) režim, na primer, poboljšava vidljivost u mračnom okruženju, omogućavajući vam da uhvatite bilo kog neprijatelja koji vreba iz senke. Iskoristite Game Visual da dobijete najbolje iskustvo u svakoj igri iz vaše biblioteke.
Aura Creator
Prilagodite RGB osvetljenje na Aura-kompatibilnim periferijama tako da odgovaraju vašem stilu igre. Upravljački panel kod Aura Core koji je veoma lak za korišćenje omogućava da promenite sjajan spektar svetlećih efekata i boja, pored menjanja postojećih svetlosnih režima, takođe možete da aktivirate Aura Sync kako bi se slagao sa bojama i efektima preko više uređaja.
Profili za različitu upotrebu
Automatsko prebacivanje između Silent, Performance i Turbo režima je sam početak za profile za različitu upotrebu. Takođe možete da definišete preferencije specifične za aplikacije za druge vitalne sistemske postavke, poput konfiguracije osvetljenja, da li su Windows taster i tačped omogućeni, i koji GameFirst VI i Sonic Studio III profile da koristite. Armoury Crate vrši prilagođavanja u trenutku kako bi najbolje odgovorio datom zadatku, i možete da konfigurišete svaki profil baš onako kako želite.
Android/iOS aplikacije
Preuzmite besplatnu Armoury Crate mobilnu aplikaciju za Android ili iOS kako biste lako pristupili podešavanjima bez prekidanja igre! Sada dostupne i na Google Play™ i App Store.
第二層選單關閉鈕
Oduševljava iz svakog ugla
Naša 360° filozofija dizajna stavlja elegantne i jedinstvene elemente na svaki deo mašine. Na varijantama Originalne crne i Eclipse sive, dizajn tačkaste matrice dočarava osvetljeni gradski pejzaž sa jasnim linijama i profesionalnom završnicom. Smeliji Elektro pank izgled ima oivičenu sajber-tekst šemu preko prostora oko tastature za futuristički izgled. Čak i njegovo dno ima pažljivo osmišljene detalje, od unakrsne podloge ispod osnove, do tipografskih elemenata oko ukrasa koji sijaju ROG oznakama.
Elektro pank
Pažljivo nanosimo osam slojeva IMR filma kako bismo stvorili jedinstveni sajber-tekst dizajn preko tastature i odmorišta za dlanove kod Elektro pank izdanja. Ova revolucionarna tehnologija nam omogućava da dodamo više dubine i dimenziju kombinacijom sajber-tekst slova, bisernog svetlucanja i jedinstvenog gradijenta koji inače ne bi bio moguć.
第二層選單關閉鈕
AMD Ryzen™ CPU-ovi
Prihvatite svaki zadatak uz najnoviji AMD Ryzen™ 9 5900HX CPU. Poboljšan ROG pametnim hlađenjem, on radi na i do 54W konstantne snage kada je GPU aktivan i 80W za sebe. Takođe je otključan, tako da overklokovanjem možete da postignete bolje performanse. Ryzen™ 5000 serija mobilnih procesora je napravljena pomoću vrhunske 7 nm tehnologije izrade. Dizajnirani su da pruže najbolje gejming iskustvo koje možete da dobijete sa laptopa, i aktiviraju i do 8 jezgara i 16 niti kako bi izašli na kraj sa zahtevnim zadacima. Strimujte omiljene kanale, uskačite u igre, i budite na visini zadatka bilo gde.
NVIDIA® GeForce RTX™ grafike
Everything from esports to AAA gaming runs fast and fluid, powered by cutting-edge GeForce RTX 30 Series GPUs. Our top config has a GeForce RTX™ 3070 clocked up to 1660MHz at 115W with ROG Boost, with another 15W available from Dynamic Boost. It’s built on Ampere, NVIDIA’s 2nd gen RTX architecture, and combines new streaming multiprocessors with 2nd gen RT cores and 3rd gen Tensor cores to enable the most realistic ray-traced graphics and advanced AI features. The GPU also supports NVIDIA Reflex low-latency technologies for a competitive multiplayer edge and Broadcast effects that take streams to the next level.
Dvokanalna DDR4 memorija
Radite više stvari istovremeno još brže sa i do 32GB DDR4-3200 dvokanalne memorije. Gejmeri mogu da menjaju brzine između najnovijih AAA igara, strima, i ćaskanja sa saigračima, a da ništa ne propuste, dok ozbiljni napredni korisnici i kreatori mogu odmah da pokrenu svaki program koji im je potreban za vrhunsku produktivnost.
Super-brzo SSD skladište
Vratite vreme za zadatke koji su važni uz super-brzo SSD skladište. Dva M.2 se povezuju direktno na CPU, zaobilazeći uska grla, koja ograničavaju performanse. I do 1TB NVMe SSD-a pokreće velike igre i aplikacije neverovatnom brzinom. Dodajte drugi drajv sa više mesta za sve vaše omiljene igre i zabavu.
第二層選單關閉鈕
Tečni metal
Thermal Grizzly jedinjenje tečnog metala smanjuje temperaturu CPU-a za i do 16°C u poređenju sa standardnom termalnom pastom. Njegovo nanošenje na CPU-ove je delikatan posao koji se obično radi ručno, ali ROG je naručio prilagođenu opremu za automatizovanje procesa sa mehaničkom preciznošću, i dizajnirao je patentiranu unutrašnju ogradu koja zadržava jedinjenje, dodajući poseban korak za zaštitu površinskih komponenata na pakovanju procesora.
Novi Arc Flow ventilatori
Novi Arc Flow ventilatori su dizajnirani da maksimiziraju protok vazduha i umanje nivoe buke. Svaki sadrži 84 lopatice koje se razlikuju u debljini od osnove do vrha kako bi se maksimizirao protok vazduha. Lopatice su prekrivene posebnom aerodinamičnom talasastom šarom koja umanjuje turbulencije i buku. Ventilatori su izrađeni od tečnog kristala polimera koji je dovoljno jak da zadrži svoj oblik dok se okreće pri velikom broju RPM-ova, čak i sa lopaticama koje se smanjuju na samo 0,1mm. Uprkos manjoj buci nego kod prethodne generacije, oni pomažu da se poveća protok vazduha za i do 35% za CPU i 21% za GPU.
Više ultra-tankih rebara
Termalna energija se rasipa preko četiri hladnjaka i izlaza ventilatora sa strane. Svaki hladnjak je obložen ultra-tankim bakarnim rebrima od samo 0,1mm, omogućavajući veću gustinu i manji otpor vazduha nego kod tipičnih rebara koja su dva puta deblja. Kod Strix G15/17, ovaj dizajn unapređuje rasipanje toplote za 13% dok takođe smanjuje otpor vazduha za 7%.
Niži nivoi buke
Sveobuhvatna unapređenja hlađenja nam omogućavaju da poboljšamo performanse dok smanjujemo akustiku. Silent režim smanjuje buku na samo 35 dB za nečujne svakodnevne radnje, Performance režim dolazi do 40 dB gejminga bez ometanja, a Turbo režim ostaje ispod 45 dB za punu snagu na raspolaganju.
3D zona protoka
Dovoljan protok vazduha je osnovni aspekt efikasnog hlađenja. Da bi se pojačalo usisavanje hladnog vazduha, šarke na Strix G15/17 su pomerene napred, ispred 3D zone protoka sa jakom ventilacijom. Trapezoidni otvor pruža mesto ispod ekrana kako bi se osigurala nesmetana ventilacija, dok laptopu daje prepoznatljiv asimetrični stil.
CoolZone tastatura
Dugačke sesije igara zagrevaju unutrašnje komponente i mogu da prouzrokuju da tastatura iznad postane vruća na dodir. Da bi vam prsti ostali hladni, mali otvori oko WASD tastera omogućavaju ventilatorima da usisaju hladan vazduh u kućište sa gornje strane. Ovaj dizajn poboljšava komfor kod dužih gejming maratona tako što površine održava na temperaturi ispod 30° Celzijusa, što je za 14% manje u poređenju sa konkurentnim laptopovima.
Hlađenje sa samo-čišćenjem 2.0
Održavanje hladnjaka čistim od prašine i ostataka je ključno za održavanje optimalnog termalnog rasipanja, tako da smo razvili tunele protiv prašine koji hvataju čestice i sprovode ih van kućišta kako bi sprečili nagomilavanje. Ovaj sistem samo-čišćenja pomaže u održavanju stalnih performansi hlađenja tokom vremena, što unapređuje dugotrajnu stabilnost i sveukupnu pouzdanost. Naš najnoviji dizajn skraćuje tunele kako bi oslobodio više prostora oko ventilatora, povećavajući protok vazduha za 15%.
Prošireni hladnjak
Sveobuhvatni termalni dizajn uključuje prošireni hladnjak koji apsorbuje toplotu sa CPU, GPU, VRAM i VRM-a. On kombinuje i do 6 toplotnih cevi koje prekrivaju iste komponente. Ova opsežna termička pokrivenost pomaže u održavanju i produžavanju sveukupnih performansi, pouzdanosti i životnog veka sistema.
第二層選單關閉鈕
Raspored tastature
Inspirisani najboljim desktop tastaturama, Strix G15/17 imaju funkcijske tastere razmaknute tako da ih ne biste promašili, a uvećane strelice za usmeravanje su izolovane za precizniju kontrolu prstima. Taster razmak je produžen i preoblikovan za veću udobnost i preciznost kada morate da uskočite u srce igre.
Namenski tasteri
Namenski gejming tasteri su smešteni tik iznad tastature za brzi pristup kontrolama jačine zvuka i mutiranja mikrofona, radnih režima, i Armoury Crate-a. Oni su postavljeni sa leve strane, tako da im odmah možete pristupiti, bez izvlačenja ili pomeranja desne ruke sa miša. Uključite mikrofon da napravite strategiju sa svojim timom ili pojačajte zvuk kako biste čuli sve u blizini a da ne izgubite fokus na igru.
Overstroke tehnologija
Ekskluzivna ROG Overstroke tehnologija registruje pritiske tastera ranije u potezu, omogućavajući responzivnije iskustvo za ozbiljan gejming i posao. Povlačenje ranije znači brži unos bez muke koji može da poboljša vašu preciznost, dok duži hod nakon aktiviranja omogućava bolju kontrolu i komfor. Povećajte akciju u minutu pomoću tastature kalibrisane za preciznost u igri.
第二層選單關閉鈕
Zaronite u kristalno jasan zvuk
Bogatiji zvuk vas još više uvlači u igru i medijski sadržaj. Virtuelni okružujući zvuk sa 5.1.2- kanala koji pokreće Dolby Atmos poboljšava prostorno uranjanje nijansiranim, slojevitim zvučnim efektima koje možete da optimizujete unapred posebno podešenim režimima za filmove i igre.
AI poništavanje buke
Naša napredna tehnologija dvostranog AI poništavanja buke radi na CPU, što oslobađa GPU da postigne veći broj FPS. Ona radi sa bilo kojim ulaznim uređajem kao i sa konekcijama za preuzimanje podataka, omogućavajući vam da uklonite buku i sa vašeg mikrofona i sa dolaznih fidova. Podešavanja poništavanja buke mogu da se prilagođavaju po programu, filtrirajući određene aplikacije, poput glasovnog ćaskanja koje ne utiče na zvuk igre koji želite da ostane netaknut.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies