Box Home 4

ROG Phone 3 Strix Edition

Pogledaj
Box Home 4

AKSESOARI

Pogledaj

Želiš da budeš u toku?

Saznajte prvi za nove proizvode sa našeg eShop-a

Poštujemo tvoju privatnost i nećemo deliti informacije.

ROG Phone 3 Strix Edition

99.990,00 RSD

79.990,00 RSD

ROG Phone 3 Strix izdanje koristi vodeću Qualcomm® Snapdragon™ 865 mobilnu platformu sa naprednim mogućnostima 5G1 mobilne komunikacije. Namenjen ozbiljnim gejmerima, on ima zadivljujući novi 144 Hz / 1 ms ekran koji čisti konkurenciju pred sobom. Pored sjajnih funkcija kao što je AirTrigger 3, on ima i ogromnu 6000 mAh bateriju2, jedinstveni dizajn punjenja sa strane, dva stereo zvučnika okrenuta napred, i čitav niz modularnih dodataka. ROG Phone 3 Strix je sve što ste ikada želeli za mobilni gejming!

Futurelife
Futurelife

ROG Phone II

79.990,00 RSD

ROG Phone II je sledeći korak u evoluciji mobilnog gejminga. Daje vam snagu da pobedite, sa najbržim na svetu1 Qualcomm® Snapdragon™ 855 Plus, 8 GB RAM-a, ogromnom baterijom od 6000 mAh i GameCool II sistemom hlađenja sa parnom komorom za neprekidni rad u punoj brzini. Ultra brzi 120 Hz/1 ms AMOLED 10-bit HDR ekran ima najbolju na svetu Delta-E < 1 preciznost boje i latenciju dodira bez premca za prednost u igri. Jedinstveni dizajn punjenja sa strane pruža potpunu kontrolu sa unapređenom AirTrigger II tehnologijom, dva napred orijentisana zvučnika, 3,5 mm audio džek i nova četiri mikrofona sa poništavanjem buke.

ASUS ZenBook Flip S UX371

199.990,00 RSD

Jedinstveni ZenBook Flip S kombinuje elegantnu prefinjenost sa potpuno novim dizajnom koji ga čini poželjnijim nego ikad. Njegov glatki 4K UHD OLED NanoEdge ekran i 360° ErgoLift šarka čine ZenBook Flip S savršeno kompaktnim i svestranim, a Intel® Core™ procesor 11. generacije i Intel® Iris® Xe grafika pružaju savršene performanse za produktivnost i kreativnost u pokretu. ZenBook Flip S vam pruža fleksibilnost i performanse – sa dodirom luksuza.

Futurelife
Fuurelife

ASUS ZenBook Duo UX481

149.990,00 RSD

Podignite svoju kreativnost i produktivnost na viši nivo sa revolucionarnim ASUS ZenBook Duo laptopom! Dizajniran da vam pruži ultimativnu prednost kada je efikasnost posla u pitanju, jedinstvene karakteristike dizajna kao što je ASUS ScreenPad™ Plus pune veličine koji radi savršeno sa glavnim ekranom. Nikada nije bilo tako jednostavno da iskoristite svoju punu kreativnu moć.

ASUS ZenBook 14 UX425

119.990,00 RSD

Prelepi novi ZenBook 14 je prenosiviji nego ikad. On je tanji, lakši i neverovatno kompaktan, a ipak sadrži HDMI, Thunderbolt™ 3 USB-C®, USB Type-A i čitač MicroSD kartica za nenadmašivu svestranost. Napravljen da pruži snažne performanse, ZenBook 14 je vaš savršeni izbor za život u pokretu sa lakoćom.

FutureLife

AKSESOARI